Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wystawiasz zdjecia...musisz sie liczyc z tym ze nie kazdemu sie spodoba i bedzie krytycznie. Dla mnie sa naprawde slabe. Powiem dlaczego,zeby nie bylo ze nie spelnie Twoich oczekiwan. Po oczach bije brak ostrosci. Nawet trudno dostrzec na zdjeciach dokad ostrosc uciekla. Ponadto kadrowo tez jest slabo. No i uzywaj lampy jak juz wczesniej wspomnial jeden z forumowiczow. Nie masz zewnetrznej to uzyj wbudowanej. Tylko przed tym kupilbym chociaz dyfuzor na nia...wiem ze takowe sa i kosztuja kilkanascie zlotych a moga pomoc, dzieki czemu lampa az tak nie splaszczy Ci zdjecia

Domyślnie

Jedno jest pewne: Modelka zacna jest

swiatlo
    Gość

Domyślnie

A ja się patrzę na jedynkę i napatrzyć się nie mogę. Co mnie obchodzi jakaś teoretyczna ostrość jak naprawdę fajna dziewczynka, fajna poza, zdjęcie z energią, nic tylko się gapić i gapić.
    Co w ogóle wszyscy się tutaj przyczepili do tej ostrości jak rzep do psiego ogona? Zdjęcia mają dobrą dobrą ostrość na poziomie optyki, tylko że problem jest że zdjęcia nie były ostrzone do ich rozmiaru na internet. I tylko tyle.
    Światło? No jest jakie jest, na zdjęciach tych co tak się przyczepili do tego światła to światło wcale nie jest lepsze.
    Uważam że bardzo sympatyczna seria. Albumowa, to prawda, ale i taki był tego zamiar, prawda? Autorka od początku nie zamierzała wysyłać tych zdjęć na artystyczne konkursy.
    Zdjęcia powinny mieć przede wszystkim energię. I uważam że niektóre z tej serii ją mają. Mają naturalną energię, nie są przepozowane jak sporo zdjęć krytykantów. Są naturalne i sympatyczne.
    A punktować nie ma sensu. To nic nie pomaga, tylko denerwuje. Technika sama przychodzi z czasem i rutyną.

Domyślnie

na moje niedoświadczone oko kadrowi z 1 chyba nic nie brakuje, natomiast obróbki raczej za mało niż za dużo
    ?
    Ostatnio edytowane przez heroldman ; 14-11-2009 o 12:14

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów