Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jesiennie - Dorotka

Moze tym razem coś Wam sie spodoba :P
    1.
    2.
    3.
    4.

Domyślnie

więc może ja zacznę, w ogóle mnie mi nie podeszło, sam mam d90 i wiem, że da się zrobić coś lepszego. Poczytaj trochę instrukcję i pooglądaj inne prace na forum i eksperymentuj z czasem i przysłoną. Zmień WB i używaj lampy. Jeszcze ostatnie jakoś tam może być ale 2 czy zbliżenie twarzy dla mnie są do kosza. Żeby nie było to sam nie jestem jakimś tam znawcą tematu i "zawodowcem" także poczekamy na komenty innych. Pozdr i powodzenia w dalszej przygodzie z fotografia.
    Zbędny

Domyślnie

ja mam D80 i sądzę, że z mojej nieco niższj półki też da się wyciągnąć lepsze. Poczytanie isntrukcji to dobra rada. Obrabiasz zdjecia ? Może te zdjęcia wglądają tak jak wyglądają bo je zmasakrowałeś w szopie ?
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

no nie jest dobrze, dużo nauki i wiele cierpliwości życzę!
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

album ostatnia strona
    .... i jeszcze raz albo jeszcze 50 razy sprobowac
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

ostrosć ci uciekła
    D 80 Nikon 18-55VR , Soligor 80-200, Samyang 8mm, Nikon 50mm + gadzety

Domyślnie

Szału nie ma
    patrzę, podglądam obserwuję ...

D600 D90 | S15/2.8 | N28/1.8 | S50/1.4 | N85/1.8 | SB-900

Domyślnie

próbuj, bo to dobrze, że próbujesz ale poczytaj o podstawowych aspektach mających wpływ na zdjecie i bedzie duzo lepiej
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

powiem tylko ze jako posiadacz d 80 i uzytkownik d 90 nie zgodze sie ze jest to aparat z nizszej polki ma tylko bardziej szumiacą matryce a pozatym nie widze roznicy
    jest starszy ale to ta sama klasa
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Domyślnie ....

Szczerze mowiac spodziewalam sie czegos innego po tym forum. Wszyscy tutaj krytukuja - spoko,mozecie krytykowac ,ale jesli juz krytykujecie to byloby milo jakbyscie podali co jest zle a nie tylko komentarze typu 'szalu nie ma' ,'przeczytaj instrukcje'. Czytalam instrukcje i to nie raz i moze bym przeczytala jeszcze kilka ale tak naprawde nie wiem po co ,bo nikt mi nie powiedzial co tak jest zle w tych zdjeciach. Jestem poczatkujacym fotografem i powiem szczerze ze niezle podcieliscie mi skrzydla.. az stracilam zapal do robienia dalszych zdjec skoro wszystko jest do dupy i nic wam sie nie podoba (niewiadomo dlaczego). Mam wrazenie ,ze niektorzy krytykuja tez tylko po to zeby sie odgryzc za to ze ktos inny skrytykowal ich zdjecia ;/

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów