Wstęp do pierwszej części sesji mojej ulubionej modelki, Justyny Rajskiej.
Zakładam fanklub Justyny, chętnym roześlę legitymacje![]()
Szukaj
Wstęp do pierwszej części sesji mojej ulubionej modelki, Justyny Rajskiej.
Zakładam fanklub Justyny, chętnym roześlę legitymacje![]()
pierwsze moje wrazenie - wow cudo
zapodaj jaki to obiektyw albo cos wiecej
pierwsze moje wrazenie - wow, ale plastikowa twarz!
Ogolnie jednak sie podoba...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Świetna gra ciepłych kolorków, świetny kadr ! Może za stigiem - trochę za plastykowa twarz - z tym ja też mam problemy. Bardziej jednak mi tu nie pasuje obrączka i ten strzępek sukienki na ramieniu. Całokształt jednak bardzo pozytywny![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Zgadzam sie z tobą Al Bundy ta sukienka na ramieniu i obraczka nie pasuje,ale ogólniebardzo dobrze, ciepłe kolory.
i dobra modelka
Pozdrawiam
Bardzo przyjemne w odbiorze.
Ja bym lekko rozjaśnił tło, co by bardziej współgrało z frontem, albo lekko ozłocił.
Camera Obscura, DX, FX, XXX
Chętnie zainaugurowałbym ogólnopolską kampanię na rzecz nie czepiana się "zbyt gładkich skór i podobnych bzdur".
W zdjęciu jest jednak coś, co przeszkadza mi znacznie bardziej - za dużo chabazi, za mało ślicznej Justyny! Wydaje mi się, że cwiety w tle wyrysowały się zbyt intensywnie, a tych z pierwszego planu jest trochę za dużo. Troszkę też nie siedzi mi ton skóry z ogólną kolorystyką zdjęcia. To tyle marudzenia i czepialstwa, bo ogólne wrażenie tak czy siak bardzo przyjemne. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy serii!!!
przeszkadza mi wszystko po trochu co napisali poprzednicy plus cień nosa.
Nie poznaje, że to ten sam Andy co w studiu.
Czyżby fascynacja modelką przesłaniała efekt?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Czornyj - to pojechałeśCo powiesz więc na czepianie się kolorystyki skóry czy kwiatów w tle?
Mnie osobiście takie rady pomagają i nie uważam tego za czepialstwo. Poprostu znam prace Andrzeja i oceniam kolejne już w innej kategorii. Gdyby to samo zdjęcie wystawił początkujący fotograf - dostałby odemnie 10/10 ...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
oo takie lubie![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami