Za wszelkie uwagi i porady z góry dzięki!
Szukaj
Za wszelkie uwagi i porady z góry dzięki!
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
Ładna technika ale 2 uwagi. Dlaczego gość z przeciwka świeci mi po oczach? I dlaczego b-w? W kolorze mogłoby być lepiej.
D300; 18-200vr; 50/1.8; 10-20 sigma; 85/1.8; 24-70;sb800; sb600, frotka 055pro, amatorskie/dyskretne studio fotograficzne ...i trochę pierdołów
fajane, tylko jedynka traci przez goscia z lampa
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
dwojka fajna, rzeczywiscie "Trenciakowa" jak fiks
jedynka - raczej nie, niby dosc dynamiczny kadr, ale przepaliles lampa goscia, calosc jakas taka "brudna" - kwestia gustu
Dzieki za opinie![]()
biker karlos, tak w sumie dochodze do tego samegownioskulampa w obiektyw jednak nie jest interesującym efektem.
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
No no!... swiatełko na #2 rzeczywiście milutkie!
ogólnie fajna fotka .. by była gdybyś miał lepszego ridera! ale to już inna historia... bo powiem ci coś w sekrecie... Mi też ich czesto brakuje...![]()
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
TRenciak nie ukrywam ze czekałem na Twoją opinięjedno na kilkadziesiąt wyszło teraz jeszcze musze sprawić aby takie swaitełko udawało się uzyskać cześciej. Oj przydał by się śwaitłomierz do błysku. A do do rider'ów hmmm....
![]()
2 jest świetna, świetlnamiłe dla oka, natomiast jedynka popsuta przez zioma z lampą, może koleś miał w locie jakieś przesłuchanie?
Skontaktuj się z nami