Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: tabletop

Domyślnie tabletop

Za wszelkie uwagi i porady z góry dzięki!

Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Ładna technika ale 2 uwagi. Dlaczego gość z przeciwka świeci mi po oczach? I dlaczego b-w? W kolorze mogłoby być lepiej.
    D300; 18-200vr; 50/1.8; 10-20 sigma; 85/1.8; 24-70;sb800; sb600, frotka 055pro, amatorskie/dyskretne studio fotograficzne ...i trochę pierdołów

Domyślnie

Nikoforumowicz, dzieki za opinie! Gosć z przeciwka świaci bo yy ten.. generalnie niewiem do konca

w kolorze prosze bardzo:

dodatkowo moze jeszcze takie...
    2. światło prawie jak TRenciak
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

fajane, tylko jedynka traci przez goscia z lampa
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

dwojka fajna, rzeczywiscie "Trenciakowa" jak fiks

jedynka - raczej nie, niby dosc dynamiczny kadr, ale przepaliles lampa goscia, calosc jakas taka "brudna" - kwestia gustu

Domyślnie

Dzieki za opinie
    biker karlos, tak w sumie dochodze do tego samegowniosku lampa w obiektyw jednak nie jest interesującym efektem.

Domyślnie

No no!... swiatełko na #2 rzeczywiście milutkie!

ogólnie fajna fotka .. by była gdybyś miał lepszego ridera! ale to już inna historia... bo powiem ci coś w sekrecie... Mi też ich czesto brakuje...
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

TRenciak nie ukrywam ze czekałem na Twoją opinię jedno na kilkadziesiąt wyszło teraz jeszcze musze sprawić aby takie swaitełko udawało się uzyskać cześciej. Oj przydał by się śwaitłomierz do błysku. A do do rider'ów hmmm....

Domyślnie

2 jest świetna, świetlna miłe dla oka, natomiast jedynka popsuta przez zioma z lampą, może koleś miał w locie jakieś przesłuchanie?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów