Nie kwadraty, nawet nie poziome prostokąty!
Dwa piony
Centra handlowe ostatnio nie opuszczają mojej twórczości a może na odwrót...?
*
*
Szukaj
i to cacko jest w Poznaniu?![]()
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Ba!
Centrum Handlowe Galeria Malta, czy jak to się tam nazywa
To jest to samo co tu:
Galeria w B&W
Była galeria, jest i most
Gdyby się komuś kwadraty z Galerii znudziły...
Hulaj noga, piekła nie ma...
Także, daleko nie trzeba szukać, dla szerszego poglądu![]()
lepiej prezentuje się na Twoich zdjęciach, niż na żywo
Nr 2 jest lepszy mz. Swietny kadr. Niesamowicie podobaja mi sie takie zdjecia w Twoim wykoaniu.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
ładne zdjęcia, czuć klimat tego miejsca![]()
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Zdecydowanie na odwrót, znaczy Twoja twórczość nie opuszcza centrów handlowychi dobrze, bo kadry świetne. Czekam jeszcze na trochę bardziej oklepane na fotografiach CH, znaczy Stary Browar. Wierze, że dałbyś rade wycisnąć z niego jeszcze więcej niż z Malty, no chyba że go nie lubisz i nie odwiedzasz, to oczywiście nie zmuszam ani nie namawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie, Waldek
A były już dwie klatki z browaru
Choć rzecz jasna jest tego dużo więcej
...kładka...
Wejście... prawie główne!
Dzięki za komentarze.
bardz fajneoba kadry super
z mikrodetali, lewa fotka sprawia wrazenie jakby nieznacnzie leciala w prawo (efekt jest widoczny w dolnej czesci kadru, barierka, podloga, napis media-expert)
Już myślałem, że się nikt tego nie doczepi
Ale niestety pudłoTak architekci wymyślili, żeby tam wszędzie łuki (wszystko na planie koła lub łukowatych jajek - co widać szerzej na 2ce :P) były i faktycznie można odczuć nieodparte wrażenie, że jest krzywo.
Barierka, jeśli myślimy o tej samej, jest wygięta za sprawą beczki z obiektywu (nieszczęśliwie się ułożyło akurat) wcześniej tego nie widziałem.
Skontaktuj się z nami