hehe, swietne
jak to sie dzieje, ze mozna zrobic nie- skos i zdjecie wcale nie jest banalne![]()
Szukaj
hehe, swietne
jak to sie dzieje, ze mozna zrobic nie- skos i zdjecie wcale nie jest banalne![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bardzo dziękuję za komentarze - przepraszam, że z opóźnieniem. Widzę zdania co do kolorków są podzielone i sama przyznam że próbowałam zdjąć nasycenie ale już mi się wtedy nie podobały. Może to mój monitor :/ Tak czy siak zostaje tak jak jest a za uwagi bardzo dziękuję i zawsze są mile widziane.
A tak jakoś patrzę, że coraz częściej same się do mnie pchają te kwadraty, bo mi inaczej nie pasuje![]()
Heheh sama nie wiem. Może to skosy zaczynają być banalne. Ostatnimi czasy stosuję skosy jak naprawdę sytuacja się mocno o to prosi. Staram się nie udziwniać kadrów i zakomponować je tak żeby nie były męczące dla oka. Przy tych akurat chciałam nieco szerzej ale nie miałam już się gdzie odsunąć (krzaczory :/)
fajne jesienne kolory...twoje zdjecia są dowodem na to że zdjęcia własnych dzieci mogą byc również interesujące dla innycha nie tylko dziadków i rodziców
gratuluje niezmiennie
![]()
Skontaktuj się z nami