Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Maja jesiennie

Domyślnie

hehe, swietne
    jak to sie dzieje, ze mozna zrobic nie- skos i zdjecie wcale nie jest banalne
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    ...jak to sie dzieje, ze mozna zrobic nie- skos i zdjecie wcale nie jest banalne
    No właśnie...

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Bardzo dziękuję za komentarze - przepraszam, że z opóźnieniem. Widzę zdania co do kolorków są podzielone i sama przyznam że próbowałam zdjąć nasycenie ale już mi się wtedy nie podobały. Może to mój monitor :/ Tak czy siak zostaje tak jak jest a za uwagi bardzo dziękuję i zawsze są mile widziane.

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Zaczynasz się bawić w kwadraty Aniu?
    A tak jakoś patrzę, że coraz częściej same się do mnie pchają te kwadraty, bo mi inaczej nie pasuje

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    hehe, swietne
    jak to sie dzieje, ze mozna zrobic nie- skos i zdjecie wcale nie jest banalne
    Heheh sama nie wiem. Może to skosy zaczynają być banalne. Ostatnimi czasy stosuję skosy jak naprawdę sytuacja się mocno o to prosi. Staram się nie udziwniać kadrów i zakomponować je tak żeby nie były męczące dla oka. Przy tych akurat chciałam nieco szerzej ale nie miałam już się gdzie odsunąć (krzaczory :/)

Rycerz
    Gość

Domyślnie

fajne jesienne kolory...twoje zdjecia są dowodem na to że zdjęcia własnych dzieci mogą byc również interesujące dla innych a nie tylko dziadków i rodziców gratuluje niezmiennie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów