Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Parkowo IR

Domyślnie

dzięki za sugestie co do świecenia ,jest to wynikiem mieszania kanałów , po prostu po tym zabiegu tak się zrobiło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Angadil Zobacz posta
    Nie jesteś NEMETH`em by Ci cień podarowali !

A tak BTW - wieżyczka świeci ale chyba już ktoś to wytknął
    Angadil - to nie chodzi o to,,,,, wiesz dobrze jak są dopracowane kadry Nemetha czy Jarka 76
    jeżeli się przypatrzymy temu zdjeciu dokładnie to lewa strona ma niezamknięty kadr poprzez ucięcie w połowie zdajsie klombu, wieża robi wrażenie jakby nie była wyprostowana (myślę o całej jej bryle od góry do dołu ) kolorystyka dziedzińca prawdopodobnie dlatego ze jest w mocnym cieniu w pada w odcień żółci, prawa strona kadru tez wydaje się być do końca niezamknięta, ucięte drzewko i pół krzewu czy tez małego drzewka, klomb po prawej też wpada w żółtawy odcień - kadr wydaję się być za ciasny i z lewej i z prawej
    podam za przykład jedno ze zdjęć (Jarek 76 ma o wiele lepsze IR-y ) ale to podam jako przykład równomiernej kolorystyki takiego zdjecia,
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=110543
    zobaczmy jak dopasowany jest kolor budynków i murów do np. roślinności

Dlatego nie chciałem rozwijać swojego komentarza, miałem nadzieje że Bil78 się domyśli jakie popełnił błędy ale skoro wywołałeś wilka z lasu i wychodzić ma na to że Nemetha się faworyzuje, to chcę tylko pokazać ze Nemeth robi IR-y porządnie i jemu nie ma czego darować

pozdrawiam Autora twierdząc że będzie lepiej

Zbanowany
    Miasto
    Głogów

Domyślnie

Harb - to był żart z mojej strony xD

Myślałem, że odpowiednio to zaakcentowałem emotami

Nemeth i Jarek to osoby którym cholernie zazdroszcze oka, talentu i umiejętności obrobki nie tylko IR`ów. Sam bym chciał choć w kilku procentach potrafić tak jak oni

Chodziło mi raczej o to, że z racji tego iż autor wątku nie ma takiej renomy jak w.w osoby to nie popuści mu się i nie przymknie oka na kilka niedociągnięć na które zmróżyłoby się oko u innych.
    Poza tym było to w żartobliwym tonie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Angadil Zobacz posta
    Harb - to był żart z mojej strony xD

Myślałem, że odpowiednio to zaakcentowałem emotami

Nemeth i Jarek to osoby którym cholernie zazdroszcze oka, talentu i umiejętności obrobki nie tylko IR`ów. Sam bym chciał choć w kilku procentach potrafić tak jak oni

Chodziło mi raczej o to, że z racji tego iż autor wątku nie ma takiej renomy jak w.w osoby to nie popuści mu się i nie przymknie oka na kilka niedociągnięć na które zmróżyłoby się oko u innych.
    Poza tym było to w żartobliwym tonie
    ok.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów