Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Może źle patrzę, ale wydaje mi się że ten z pierwszego postu też jest płatny, 15$...

To jest w końcu jakiś darmowy?
    D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błażej Zobacz posta
    Może źle patrzę, ale wydaje mi się że ten z pierwszego postu też jest płatny, 15$...

To jest w końcu jakiś darmowy?
    Dobrze patrzysz - niestety, ale od którejś wersji wzwyż kodek zaczął być płatny. Rozwiązanie jest takie - ściągnąć z linka poniżej wersję, która była jeszcze darmowa

wersja (jeszcze) darmowa

Uprzedzam - nie pytajcie o ile jest gorsza/wolniejsza od najnowszej. Działa, nie wymaga opłaty i dla mnie jest wystarczająca do przeglądania na szybko rawów.

Domyślnie

Dzięki wielkie!
    D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800

Domyślnie

eh ja mam w końcu wersję 1.5 i właśnie mi demo wygasło masakra jakaś żeby 32 bit był za free a 64 płatny co to k... ma być za polityka?
    Dzięki za linka ze starszą wersją darmową!
    po Czerwonej stronie mocy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez volvo Zobacz posta
    eh ja mam w końcu wersję 1.5 i właśnie mi demo wygasło masakra jakaś żeby 32 bit był za free a 64 płatny co to k... ma być za polityka?
    Dzięki za linka ze starszą wersją darmową!
    Nie kumam, uzywam wersje z pierwszego linka ktora zasysalem ostatnio miesiac temu po zmianie windy.......wszystko smiga bez zadnego dema

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Na ile szybszy jest od kodeków MS (które działają mi na Vista i Windows 7)?
    Różnica jest zasadnicza na słabszych komputerach.
    Na Eee PC (2gb ram) zainstalowałem zarówno kodeki MS jak i wspomniany wyżej soft.
    Kodeki MałoMiękkiego gwarantują osiwienie i ocipienie jednocześnie, podgląd NEFów to koszmar, generowanie obrazu trwa dłużej niż wymiotowanie makaronem spaghetti przez słomkę...

Polecany wyżej sofcik śmiga aż miło W sam raz do szybkiego podglądania zawartości karty w plenerze, nawet na słabszym sprzęcie

Domyślnie

do przegladania nefow na kalkulatorze to moze i lepszy bedzie ten platny soft, ale na normalnym kompie kodeki MS smigaja az milo. ja np. nie widze zadnego sensu w wywaleniu kasy na cos co mozna (w koncu) miec za darmo.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Hyper pare postow wyzej wrzucilem linka do wersji darmowej, wiec jak ktos chce miec za darmo to ma.
    Bardziej ciekawi mnie jakie sa wasze odczucia po przesiadce z tego kodeka na ten z MS. Byc moze zrobilem blad bo mialem zainstalowy kodek a doinstalowalem kodek MS i generalnie sposob w jaki generowane byly nefy mnie nie zadowalal i pozostalem przy kodekach niesystemowych. A wy ?

Domyślnie

a to przepraszam. nie zauwazylem. ja zainstalowalem tylko kodeki MS i jako, ze mam bardzo mocnego kompa to nie zauwazylem jakiegokolwiek problemu z szybkoscia dzialania.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

ja też nic nie powiem na temat przesiadki...
    na komputerze do obróbki korzystam z Bridgea i nie widzę sensu obwąchiwania innego programu

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów