Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Julka w BW

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Julka w BW

Witam wszystkich.
    Chciałem pokazać córkę bo ostatnio coś sie nią nie chwalę. Mile widziane podpowiedzi i krytyka.

Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

mi sie podoba choc wolal bym caly cien...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

hanibal - dziękuje serdecznie za twoją radę. Co do cienia tez tak chciałem ale zrobiłem kilka ujęć i kurcze tam gdzie był cały to znowu mina córy mi nie odpowiadała a co gorsza to ona już i tak była znudzona i się ruszała więc jakoś to pokazałem.

Domyślnie

Dobre światło, fajny klimat, bardzo się podoba.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Witek "Wisz" - bardzo ci dziękuje - nie ukrywam że ciężko mi było rozstawić parasoliki gdyż moja córa już tym widokiem była znudzona i wnerwiona, dlatego tym większy sukces że się niektórym podoba.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Nie ma co krytykować. Zdjęcie kompozycyjnie nie budzi zastrzeżeń. Widać, że kadr przemyślany. Nie taki na odwal... Gratulacje !

Domyślnie

alpine - bardzo dziękuję - pierwszy lub drugi raz w tym dziale pokazuje fotkę gdyż zazwyczaj wszystkie moje prace lądują w dziale foto albumowa gdyż zdaje sobie sprawę i tu się powtarzam że ciężko obiektywnie oceniać fotę na której jest własne dzieco. Dodatkowo co tu dużo pisać jest na naszym forum wielu bardzo utalentowanych ludzi którzy w tym dziale dzielą się swoim talentem więc lepiej coś pokazać w foto albumowa/okolicznościowa bo to zawsze jest jakaś furtka awaryjna. Oczywiście ludzie pokazujący foty w dziale foto albumowa... również pokazują super prace choćby nawet z wesel i tutaj prosze mnie nie odbierać źle.
    Ostatnio edytowane przez Pimps ; 08-11-2009 o 19:30

Uprawnienia umieszczania postów