Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Debiut plenerowy

Co prawda raz miałem okazję robić plener ślubny ale to był brat więc go nie liczę Dzisiaj jedno zdjęcie z jeszcze ciepłego debiutu plenerowego "dla obcych". Jak siądzie to będzie coś jeszcze
    1.
    Ostatnio edytowane przez hackermuz ; 08-11-2009 o 02:31

Domyślnie

Na jedynce mz kadr wyszukany tak na siłę... w dwójce jeszcze trochę bardziej w mocny punkt ich bym przesunął.
    Wg mnie spory plus to kolory podoba mnie się i dawaj więcej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

dobre ale tylko 1
    w pozostałych brak czegoś co przykuje wzrok
    Podpis niezgodny z regulaminem forum.

Domyślnie

Fajna jedyneczka bo od razu nie widać że to oklepane podwórko krakowskiej Stajni... że też wszystkiePanny Młodę się tam kęcą... ( moje też
    Dwójeczka milusia , zielony ożywia szare sciany i nadaje łagodnego klimatu...
    Trójki bym nie dawał ze względu na grymas młodego na twarzy...

aha i dawaj dalej
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

mnie sie podobają, jedynka najlepsza. Na trzecim raczej nie uznał bym że młody ma jakiś grymas dla mnie ma poprostu taki uśmiech. hackermuz znasz lepiej pare i wiesz jak się śmieją wiec łatwiej bedzie Ci ocenić.

i tak jak przedmówca, dawaj dalej
    Jakby powiedział to jeden z użytkowników "aparat, który dawno powinien przestać robić zdjęcia"

Domyślnie

to jest naturalny uśmiech Tomka, zresztą ujęcie miało być inne ale kiedy myśleli, że już po zdjęciu zaczęli się śmiać więc to wykorzystałem
    No to idąc za ciosem portret młodej:
    4.
    Ostatnio edytowane przez hackermuz ; 08-11-2009 o 21:41

Domyślnie

Mateusz dawaj więcej , co prawda widziałem je w puszce ale to nie to samo co po obróbce , mnie tam się podobają a co najważniejsze to i młodzi byli zadowoleni z całego plenerku

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów