Szukaj
no przy 7 sam bubu zauważyłeś, jednak moim zdaniem na 2 ręce również wyglądają 'nieciekawie'...
reszta - powala na kolanamuszę chyba więcej z tobą wychodzić na jakieś sesje, bo widzę jak mój progress stoi a jak ty idziesz do przodu :P
trochę złomu w dużym plecaczku.
Jak na moje, skromne oko, to debiutantka spisała się na medal![]()
A i fotografujący odwalił kawał dobrej roboty, prezentując ją w takich ujęciach.
Wszystkie na duży plus - podobają się!
Ciekawe kadry IMO, jedynie 4 ciąłbym może do kwadratu ? Można wiedzieć jak świecone ?
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
1 - kieliszek
2 - ręce
3 - korale z nosa
5 - brutalny skręt karku
6 - w worku
Ale nie wiem czy mam rację może inni coś powiedzą.
red light, dark room...
Najbardziej podoba mi się jedynka, taka klasyczna, ale z przyjemnym klimatem. Reszta też niczego sobie. Jeśli mam wybrać coś z drugiej strony oceniania, to najmniej przypadły mi do gustu 2 i 3. Zwłaszcza nr 2, kadr nie do końca mi pasuje. No a tak w ogóle to zazdroszczę o jednocześnie gratuluję, dokonanych w kończącym się roków postępów. Wydaje mi się, że zrobiłeś duży krok do przodu.
Ostatnio edytowane przez barracuda ; 08-11-2009 o 13:34
pozdrawiam
Tomek
Amadeusz - nie bardzo wiem o co chodzi z workiem w nr 6 - to o ten sweterek idzie czy o cos innego. Bo się w żaden sposób połapac nie mogę
świecone lampa błyskowąSB800 przez parasolkę, nr 4 w zastanym
![]()
6-ka podoba się ! Kontrast "ostro - rozmycie" powala.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
2 bym odrzucił definitywnie i ostatecznie
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
dlaczego byś odrzucił ?
Skontaktuj się z nami