Close

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 149

Wątek: D300 vs D300s

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Tadziu, ale w D300 jest D-lighting.
    No to się rozpędziłem, ale zapomniałem o tym, dawno jej nie miałem w rękach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Jednak w Twoim przypadku zastanowiłbym się nad D700
    Też kupiłbym D700 ale nie mam kasy.Jak kupie D700 to nie będę mieć porządnego szkiełka do body, a kitowego obiektywu do tego sprzęciku nie podłącze(18-55)...
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    ... no i jednak te dwie karty się przydają, szczególnie w opcji NEF+jpeg oraz przepełnienie. ...
    +1
    Andrzej

Domyślnie

Ostatnio widziałem kilka sztuk D700 z drugiej ręki które się sprzedały po cenie nowego D300s. Sam jestem posiadaczem D300 i żałuję że nie dołożyłem do D700.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    Ostatnio widziałem kilka sztuk D700 z drugiej ręki które się sprzedały po cenie nowego D300s. Sam jestem posiadaczem D300 i żałuję że nie dołożyłem do D700.
    O,tutaj już są widoczne różnice uzasadniające większy wydatek.Bo argument typu- dwa gniazda pamięci jakoś mnie nie przekonywuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gusi Zobacz posta
    O,tutaj już są widoczne różnice uzasadniające większy wydatek.Bo argument typu- dwa gniazda pamięci jakoś mnie nie przekonywuje.
    Dobrze, że tylko Ciebie. Jak będziesz kiedyś miał okazję z tego dobrodziejstwa skorzystać to wtedy się przekonasz

Domyślnie

Miałem kiedyś sony R1, miał 2 gniazda
    A tak w ogóle to autor wątku mógłby się bardziej określić, co do swoich preferencji.

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Czy w D300s można transferować zdjęcia miedzy kartami. Powiedzmy jedną kartę traktować jako roboczą i tu zapisywać pliki by potem wszystkie lub wybrane tylko przenieść na drugą kartę ?

Domyślnie

.....w fotografii portretowej,albumowej i okolicznościowej a także krajobrazu i architektury...

Andrzej, a gdzie takie oferty były?? A może kupić używane body D700(tylko czy ktoś sprzeda za 6400)

Ale osobiście wolałbym pozostać przy d300/d300s bo to będzie moja pierwsza pełno klatkowa lustrzanka..
    Za parę lat znowu coś nowego w Japonii wymyślą i d700 wraz z poprzednikami odejdzie w zapomnienie...
    Ostatnio edytowane przez feuerwehrmann ; 08-11-2009 o 14:59
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez feuerwehrmann Zobacz posta
    .....w fotografii portretowej,albumowej i okolicznościowej a także krajobrazu i architektury...

Andrzej, a gdzie takie oferty były?? A może kupić używane body D700(tylko czy ktoś sprzeda za 6400)
    Były nawet na naszym forum w dziale giełda, na allegro również.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów