Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Domyślnie

Toż to nadal "zwykły" pasek tyle, że wygodniejszy. Najlepiej byłoby kupić r-strap'a ale kogo stać wydać ponad 300zł na pasek? Myślę, że taki typ paska jak r-strap czy quick strap niegdyś na stałe zagoszczą u każdego fotografa.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Stalowa Wola

Domyślnie

Dla zainteresowanych takimi nowinkami mogę wspomnieć, że wyszła już najnowsza wersja paska Quick Strap. Pasek jest wygodniejszy dzięki podszyciu gąbką i posiada kieszonkę na karty pamięci. Można powiedzieć, że nie odstępuje już r-strap'owi, lecz nadal jest w polskiej cenie. Więcej na www.quickstrap.pl

Domyślnie

testuję R-Strapa i bardzo mi odpowiada. Pracuje na dwa body - jedno jest na rstrapie, drugie tradycyjnie na szyi i wreszcie jest wygodnie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    a ja mam własny patent przetestowany już w wielu akcjach
    pętla wspinaczkowa 60c - 14zł
    mały karabinek akcesoryjny 15zł
    kawałek pętli dynema szer10mm - 10zł

miałem to wszystko w torbie ze sprzętem wspinaczkowym ale raczej urwie się ucho w aparacie niż pętla

szukam jakiegoś rozwiązania na bazie rurki lub kewlaru - będzie się sprawdzać też w mniej komfortowych sytuacjach
    A możesz pokazać jak to wygląda?

Domyślnie

Taki pasek kosztuje już 52zł to nie jest chyba tak drogo. Czy naprawdę nie jest fajnie jak szyja nie boli, jak do tej pory to pasek nosze na szyi i dzięki temu, że nie jest bezpośrednio to da się przeżyć. Przymierzam się do kupna Quick Strapa w sklepie we Wrocku.
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek750 Zobacz posta
    Tez mialem takie same problemy co piszecie ale od pewnego czasu zakupilem Crumpler Industry Disgrace Strap i mam spokój Nie jest moze tani w zakupie, ale jakosc jest naprawde na wysokim poziomie jak to Crumpler
    Też mam taki. Wady - wysuwające się paski ze słabo trzymających skuwek i w przypadku większego spocenia, starta spora powierzchnia skóry na karku. Generalnie jednak jest to najlepsze rozwiązanie z przetestowanych.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

Opcja paseka reporterskiego Quick Strap do lustrzanek mi się bardziej podoba, coś mało osób go używa.
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

aircell
    ja mam taki i polecam
    wytrzymaly, szyji nie piluje
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Dzisiaj jadę kupić filtr do sklepu we Wrocku na ul. Dąbrowskiego i tam mają Quick strapy za 60zyla, oglądnę go i może nawet kupie. Początkowo byłem w decathlonie i chciałem kupić taśmę, linke i karabińczyk żeby samemu zrobić ale wyszło by to drożej niż zakup dedykowanego sprzętu, więc dałem sobie spokój.
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

Nie jadłem i nie piłem 2 mce aż w końcu zakupiłem RS DR-2 Slim o ten
    jeszcze nie śmigany w boju ale chyba się sprawdzi, przeważnie biegam z 2 puszkami i nic mnie tak nie wytrąca z równowagi jak szarpanina z paskami i ból kręgosłupa w odcinku szyjnym, mam nadzieję że to dobra inwestycja

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów