Toż to nadal "zwykły" pasek tyle, że wygodniejszy. Najlepiej byłoby kupić r-strap'a ale kogo stać wydać ponad 300zł na pasek? Myślę, że taki typ paska jak r-strap czy quick strap niegdyś na stałe zagoszczą u każdego fotografa.
Szukaj
Toż to nadal "zwykły" pasek tyle, że wygodniejszy. Najlepiej byłoby kupić r-strap'a ale kogo stać wydać ponad 300zł na pasek? Myślę, że taki typ paska jak r-strap czy quick strap niegdyś na stałe zagoszczą u każdego fotografa.
Dla zainteresowanych takimi nowinkami mogę wspomnieć, że wyszła już najnowsza wersja paska Quick Strap. Pasek jest wygodniejszy dzięki podszyciu gąbką i posiada kieszonkę na karty pamięci. Można powiedzieć, że nie odstępuje już r-strap'owi, lecz nadal jest w polskiej cenie. Więcej na www.quickstrap.pl
testuję R-Strapa i bardzo mi odpowiada. Pracuje na dwa body - jedno jest na rstrapie, drugie tradycyjnie na szyi i wreszcie jest wygodnie...
de czysta's + 10-210
Paweł Karski - fotografia fotoblog
Taki pasek kosztuje już 52zł to nie jest chyba tak drogo. Czy naprawdę nie jest fajnie jak szyja nie boli, jak do tej pory to pasek nosze na szyi i dzięki temu, że nie jest bezpośrednio to da się przeżyć. Przymierzam się do kupna Quick Strapa w sklepie we Wrocku.
Coraz mniej Nikona.
pozdrowienia
drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...
Opcja paseka reporterskiego Quick Strap do lustrzanek mi się bardziej podoba, coś mało osób go używa.
Coraz mniej Nikona.
aircell
ja mam taki i polecam
wytrzymaly, szyji nie piluje
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
Dzisiaj jadę kupić filtr do sklepu we Wrocku na ul. Dąbrowskiego i tam mają Quick strapy za 60zyla, oglądnę go i może nawet kupie. Początkowo byłem w decathlonie i chciałem kupić taśmę, linke i karabińczyk żeby samemu zrobić ale wyszło by to drożej niż zakup dedykowanego sprzętu, więc dałem sobie spokój.
Coraz mniej Nikona.
Skontaktuj się z nami