Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Czarny gdzie moge dostac tego Ownusera? Nigdzie go nie moge znalesc ,masz jakies pewno zrodło?
    FX

Domyślnie

Ja swojego kupiłem na allegroszu, ale teraz coś go nie widać.

Wpisz w wyszukiwarce grip ownuser do nikon d60, może gdzieś znajdziesz.

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

Polecam GRIP JENIS - używałem go z D60 przez ok. 7 m-cy, nigdy nie miałem z nim problemów. Co do ilości zrobionych zdjęć nie zauważyłem różnicy gdzie była bateria (body czy grip), na jednym akumulatorku średnio ok 300 fotek.

Jakość wykonania jak na zamiennik - rewelacja

Poniżej foty, które wrzuciłem na alle.. gdy sprzedawałem zestaw.

Ostatnio edytowane przez neomarcel ; 12-11-2009 o 16:21
    | Nikon | D4 | D800 | N.16 f2.8 fisheye | N.24 f1.4 | N.24-70 f2.8 | N.58 f1.4 | N.70-200 f2.8 VRII | SB600 | SB900 | SB910

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez neomarcel Zobacz posta
    Polecam GRIP JENIS
    To jest właśnie delta, kiepski grip o którym wszyscy piszą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barto28 Zobacz posta
    Czarny gdzie moge dostac tego Ownusera? Nigdzie go nie moge znalesc ,masz jakies pewno zrodło?
    Właśnie znalazłem na allegro tego ownusera, jeżeli ktoś jest zainteresowany to polecam.

http://www.allegro.pl/item846102140_..._d40x_wkl.html

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie Targus Digital TG-BGD40

http://www.amazon.com/gp/product/B00..._ya_oh_product

Uznawany za najlepiej wykonany grip do d40 40x i 60. Wykonanie identyczne jak wykonanie aparatu
    "There are no rules for good photographs, there are only good photographs."
    - Ansel Adams

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lopek77 Zobacz posta

Uznawany za najlepiej wykonany grip do d40 40x i 60. Wykonanie identyczne jak wykonanie aparatu

Wszystko pięknie - najpiękniejsza cena w amazon.com. Ale nie wyślą tego do Polski - sprawdzałem
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrstac Zobacz posta
    Wszystko pięknie - najpiękniejsza cena w amazon.com. Ale nie wyślą tego do Polski - sprawdzałem
    Szkoda ze nie wysylaja do Polski ... a sa juz w Polsce Wal-mart ? Dzis widzialem ten sam grip za $89 na przecenie ... duzo drozej niz na amazon ale w Polsce moze bedzie taniej. Polecam ten model bo wyglada jak original grip robiony przez Nikona. Kolorystyka, wykonanie i na dotyk tak samo jak sam aparat.

Tak na marginesie ... szukalem aparatu dla mojego syna na 3 letnie urodziny ... juz jednego canona zapsul po paru dniach wiec szukalem czegos w miare taniego i dobrej jakosci .... Dzis znalazlem . Szok Kupilem 2 Canon powershot s2 is oraz s5 is a trzecim byl samsung nv3 .... Wszystko kupione w Walmart , nowiusienkie i nigdy nie wyciagniete z opakowania ... za te 3 aparaty z tax (vat ) zaplacilem $106 !!!! Teraz bedzie sie mogl uczyc i uczyc Szkoda ze tak nie przeceniaja dslr ... ale kto wie ... w koncu te niesprzedane sztuki kiedys trzeba wypchnac z polek czy magazynow .

Pozdrawiamy serdecznie i cieplo ... u nas -20 celcjusza
    "There are no rules for good photographs, there are only good photographs."
    - Ansel Adams

Domyślnie

Szkoda ze nie wysylaja do Polski ... a sa juz w Polsce Wal-mart ? Dzis widzialem ten sam grip za $89 na przecenie ... duzo drozej niz na amazon ale w Polsce moze bedzie taniej. Polecam ten model bo wyglada jak original grip robiony przez Nikona. Kolorystyka, wykonanie i na dotyk tak samo jak sam aparat.

Tak na marginesie ... szukalem aparatu dla mojego syna na 3 letnie urodziny ... juz jednego canona zapsul po paru dniach wiec szukalem czegos w miare taniego i dobrej jakosci .... Dzis znalazlem . Szok Kupilem 2 Canon powershot s2 is oraz s5 is a trzecim byl samsung nv3 .... Wszystko kupione w Walmart , nowiusienkie i nigdy nie wyciagniete z opakowania ... za te 3 aparaty z tax (vat ) zaplacilem $106 !!!! Teraz bedzie sie mogl uczyc i uczyc Szkoda ze tak nie przeceniaja dslr ... ale kto wie ... w koncu te niesprzedane sztuki kiedys trzeba wypchnac z polek czy magazynow .

Pozdrawiamy serdecznie i cieplo ... u nas -20 celcjusza
    to ciesz się, że mieszkasz za Wielką Wodą......tanio kompakciki dla 3-latków można kupić
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

może byliby chętni na zorganizowanie jakiegoś masowego zakupu?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów