Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie CF - usterka - pytanie

Mam takie pytanie,
    Czy komuś z Was zdarzyło się, że karta CF się "rozdwoiła" - tzn. ten element z gniazdem wysunął się z plastikowej obudowy?
    Od jakiegoś czas mój Sandisk (z dużą dozą prawd. oryginalny - kupiony od of. dystryb.) - się lekko rozjeżdża - całe gniazdo wychodzi na mm z obudowy i całe się rusza - jest to mocno wyczuwalne - obawiam się, że któregoś pięknego dnia wyciągając kartę z gniazda aparatu wyciągnę samą obudowę...

Ma ktoś doświadczenia z tym związane?
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Swoje CFy mam już lata i nigdy nic podobnego mi się nie zdarzyło. Nie da się tego jakoś skleić? Kropelkę kleju gdzieś kapnąć by trzymało się gniazdo obudowy?

Domyślnie

W moich Sandiskach nigdy się to nie zdarzyło . Jak są na gwarancji to reklamuj .

Domyślnie

taa a znasz procedurę reklamacji gwarancyjnej... to jest pic na wodę a nie gwarancja.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Uprawnienia umieszczania postów