Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Szminka

Domyślnie Szminka

Pod ocenę

Obróbka ograniczona do minimum - tylko delikatne przycięcie po skanowaniu w celu usunięcia ramki i bardzo delikatnie użyte krzywe.

| mnóstwo przeszkadzajek |

Domyślnie

Jak dla mnie to nie widzę NIC ciekawego , technicznie też lipa , światła brak.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robren Zobacz posta
    technicznie też lipa , światła brak.
    interesujące to co piszesz... Która to część (a może całość) jest niedoświetlona i dlaczego powinna?

Domyślnie

Pisząc "brak światła" nie mialem na mysli że jest go za mało, że coś jest niedoświetlone tylko że jest poprostu kiepskie .
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

a może właśnie takie miało być? Jeśli taka była moja wizja, to "technicznie też lipa"?

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Żadnego pluginu NIK nie użyłeś, crossa nie ma, pojechanych kolorów też nie, skóra nie wygładzona, lipa panie, to nie może być dobre bez tego

A tak na serio to IMHO za mało wyrazisty kolor szminki i nie najszczęśliwsza mina modelki. No jakiś taki ogólny brak ostrości, zaszumienie.

Domyślnie

JacKill Ostrość jest tylko tam, gdzie miała być. Co do zaszumienia i częściowo koloru - niestety mój skaner lepiej nie potrafi, bądź ja nie umiem więcej z niego wycisnąć. Gdy ogląda się slajd, tych kolorowych ciapek się nie uświadczy.
    Dzięki za opinię!

Domyślnie

NIe zdecydowanie
    D 80 Nikon 18-55VR , Soligor 80-200, Samyang 8mm, Nikon 50mm + gadzety

Domyślnie

Pani ma bolesną minę, jak gdyby ta szminka była ciernista.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Mi zdjęcie się nie podoba. Jest po prostu brzydkie i tyle.
    Fotografuję w myśli wszystko, co widzę - czyli moje amatorskie "arcydzieła"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów