Pod ocenę
Obróbka ograniczona do minimum - tylko delikatne przycięcie po skanowaniu w celu usunięcia ramki i bardzo delikatnie użyte krzywe.
Szukaj
Pod ocenę
Obróbka ograniczona do minimum - tylko delikatne przycięcie po skanowaniu w celu usunięcia ramki i bardzo delikatnie użyte krzywe.
| mnóstwo przeszkadzajek|
Jak dla mnie to nie widzę NIC ciekawego , technicznie też lipa , światła brak.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Pisząc "brak światła" nie mialem na mysli że jest go za mało, że coś jest niedoświetlone tylko że jest poprostu kiepskie .
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
a może właśnie takie miało być? Jeśli taka była moja wizja, to "technicznie też lipa"?
Żadnego pluginu NIK nie użyłeś, crossa nie ma, pojechanych kolorów też nie, skóra nie wygładzona, lipa panie, to nie może być dobre bez tego
A tak na serio to IMHO za mało wyrazisty kolor szminki i nie najszczęśliwsza mina modelki. No jakiś taki ogólny brak ostrości, zaszumienie.
JacKillOstrość jest tylko tam, gdzie miała być. Co do zaszumienia i częściowo koloru - niestety mój skaner lepiej nie potrafi, bądź ja nie umiem więcej z niego wycisnąć. Gdy ogląda się slajd, tych kolorowych ciapek się nie uświadczy.
Dzięki za opinię!
NIe zdecydowanie
D 80 Nikon 18-55VR , Soligor 80-200, Samyang 8mm, Nikon 50mm + gadzety
Pani ma bolesną minę, jak gdyby ta szminka była ciernista.
Krzysztof Paszkiewicz
Mi zdjęcie się nie podoba. Jest po prostu brzydkie i tyle.
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
Skontaktuj się z nami