Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ira Unplugged

Domyślnie Ira Unplugged

Koncert z 26 kwietnia w Radomiu, w klubie G2, nie było do końca akustycznie, jednak koncert bardzo udany, atmosfera przednia.
    Zdjęcia robione 50mm na większym iso, Nikonem D70, więc nie najlepszej jakości.

Domyślnie

Zdjęcia robione wieczorkiem Słaba ostrość i strasznie ziarniste powychodziły , kolorki też słabo
    D 80 Nikon 18-55VR , Soligor 80-200, Samyang 8mm, Nikon 50mm + gadzety

Domyślnie

nie jest to mistrzostwo, jak napisałem powyżej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ghoust1983 Zobacz posta
    Zdjęcia robione wieczorkiem Słaba ostrość i strasznie ziarniste powychodziły , kolorki też słabo
    zgadzam się, od siebie dodam tylko ze nie rozumieme kompletnie kadru nr 8

Domyślnie

Słabo, brak ostrości, nieciekawe kadry, do przyjęcia jedynie 5, zaś 1 to lekko mówiąc masakra kolorystyczna

Domyślnie

Szum i tego typu techniczne "braki" jestem w stanie zaakceptować, bo wiem jak to jest gdy ciemno strasznie i trzeba się poruszać na granicach możliwości matrycy. W każdym razie w zdjęciach koncertowych nigdy mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza - co więcej - wolę szum niż nieuzasadnione dopalanie wszystkiego lampą. Natomiast najsłabszą cechą tego co pokazałeś powyżej jest moim zdaniem brak pomysłu na kadry - wszystkie niestety sprawiają wrażenie dość mocno przypadkowych.

Domyślnie

Zdaję sobie sprawę że nie zabłysnąłem tym reportażem, cienko technicznie, wstawiłem dla zainteresowanych kapelą. Nie zgodzę się że kadry są przypadkowe, wszystkie robione z jednego miejsca 50mm, jak na ten fakt, są dość zróżnicowane, scena w klubie bardzo mała ale dzięki wszystkim za odwiedziny.

Domyślnie

Bo to dlatego, że Ira już nie jest taka jak kiedyś
    Fotografuję w myśli wszystko, co widzę - czyli moje amatorskie "arcydzieła"

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Kupuje tylko 5, numer 5

Uprawnienia umieszczania postów