A wiec w moim jakas nieznana sila odksztalcila te dziwgnie lekko, jednak wystarczajaco aby sigma do niej nie dosiegala. Dzieki, naprawilem sobie dlugopisem![]()
Szukaj
A wiec w moim jakas nieznana sila odksztalcila te dziwgnie lekko, jednak wystarczajaco aby sigma do niej nie dosiegala. Dzieki, naprawilem sobie dlugopisem![]()
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Dziś odebrałem zdjęcia z f 80 i okazało się ze na 1 klace naświetlił kilka razy widziałem podczas zdjęć ze nie prezesowa się wskaźnik na wyświetlaczy wiec pstrykałem dalej, bo film ciągło. Zakup lub F 80 to porażka ? Widzę ze nie tylko ja mam problem z F 80, chyba zostanie u mnie na stale F 801.![]()
Ja tam nie wiem, z f80 problemu nie miałem, a wystrzelałem już na nim około 100 rolek (mam od jakichś pięciu miesięcy)
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Tak się przeważnie dzieje jak się kupuje używane w bardzo dobrej cenie![]()
D700,Samsung NX1/NX300,30/2,20/2,8,16/2,4,Samyang12/2,N.35-70/2.8D,N.70-200/4G VRIII,Samyang 85/1,4,SB800
Tak można powiedzieć okazja za 60 euro z gripem maił być w stanie idealnym
to dosc dobra cena ale okazja to za duzo powiedziane. za swojego zaplacilem okolo 45 euro bez gripa czyli podobnie.
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
ja z f80 też kupowanym w ciemno z drugiej reki nie miałem żadnych problemów z gripem też ładnie ciągnie i nie świruje przy różnych obiektywach
a ma ktoś może instrukcję w polskiej wersji językowej do f80?
o możliwość wysłania, a jak nie da rady to o to jak się robi wielokrotną ekspozycję, w którym momencie przesuwa mi się film
Skontaktuj się z nami