Szukaj
ogólnie ładnie, kadry mi się widzą itp ale z obróbka trochę mi nie leży(nie lubię mocno wyciąganych zdjęć więc to kwestia gustu) skóra i lewe oko modelki na 2. Wolałbym jakby było bardziej naturalnie, wrzuć coś bez gładzi:P
Zbędny
Obróbka na + i kadry na +. Ogólnie mój klimat więc podoba mi się![]()
jest bez gładzi... ale jak teraz na te zdj patrzę to mi się nie podobają - mam problem z monitorem na którym pracuje, teraz oglądam to na innym i widzę, że jest kicha... nie tak jak sobie to wyobrażałem i widziałem.
ładnie delikatnie
No to jestem czwarty któremu obróbka i kadry bardzo się podobają![]()
ja sam mam jedynie lapka HP pavilion takze ekran nie rewelacyjny ale nie jest do konca kichowatywiec moze to rzeczywiscie kwestia ustawien. Ale jak widac podoba sie takze mozesz byc zadowolony i nie kombinowac
wrzuc cos wiecej jak masz
Zbędny
nie nadmiar blura mi się nie podoba - Twój zarzut właściwe odrzuciłem, tym bardziej że blura nie używałem w tym przypadku w ogóle (nie wyciągałem też oczu).
Natomiast dalej mi się te zdj nie do końca podobają - głównie ze względu na inne kolory i kontrasty niż zamierzone podczas obróbki... ale skoro innym się podobają - to może ja mam jakiś spaczony gust![]()
Skontaktuj się z nami