Close

Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 222

Wątek: Wizyta w NP

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    co to qr.a za belkot
    ja sie nie dziwie, ze z serwisem sobie nie daja rady, skoro nawet w miare logicznego oswiadczenia nie potrafia napisac. Funkcje beda uruchamiac. Dobre! Chyba oni maja jakas dysfunkcje
    Gdybym ja pisal takie pisma do klientow, to by leb urwali i w szyje nasikali!!!!!
    ze-na-da (nie pierwszy raz)

PS
    pracuje w korpo i czytam taki belkot codziennie - mydlenie oczu i nic ponad to. zero konkretow - zwykly korporacyjny shit
    Ostatnio edytowane przez semyazza ; 03-11-2009 o 21:32
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    co to qr.a za belkot
    ja sie nie dziwie, ze z serwisem sobie nie daja rady, skoro nawet w miare logicznego oswiadczenia nie potrafia napisac. Funkcje beda uruchamiac. Dobre! Chyba oni maja jakas dysfunkcje
    Gdybym ja pisal takie pisma do klientow, to by leb urwali i w szyje nasikali!!!!!
    ze-na-da (nie pierwszy raz)
    Nie zal sie na forumPoczekaj az nikon otworzy telefon zaufania i tam po sygnale wylej swoje żaleo ile sie dodzwonisz...
    To powiedzieli....
    Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

jak bede chcial, to sie przejde i bez telefonu zaufania im nawciskam - mam 5 minut spacerkiem spod biura - dluzej jade i sie parkuje niz ide.
    Prawda jest taka, ze dobrze, ze cokolwiek napisali, zle ze napisali w sumie kilka linijek o niczym

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    semyazza - moze poczekajmy na info co dokladnie planuja? Miejmy nadzieje, ze to rzeczywiscie zadziala na problemy. Moze "dodatkowa funkcja" to tylko podkładka dla "góry" by stworzyć nowe etaty/etat dla kogos odpowiedzialnego za kontakt klient - serwisant. Nie wiem, glosno mysle
    oby, ale ja juz za dlugo siedze w tym biznesie, aby po takim oswiadczeniu widzec swiat na rozowo - jak sie ma koncepcje i mozliwosci, to zazwyczaj pisze sie o konkretach, a nie takie eciepecie. obym sie mylil....
    Ostatnio edytowane przez semyazza ; 03-11-2009 o 21:46
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

"W związku z pojawiającymi się zarzutami odnośnie funkcjonowania serwisu, Nikon Polska planuje w najbliższym czasie uruchomienie dodatkowej funkcji w programie obsługi Klienta. W ramach tej funkcji, w sposób bardziej aktywny niż dotychczas, będziemy wyjaśniać sygnalizowane problemy. Celem uruchomienia projektu jest z jednej strony wyjście naprzeciw oczekiwaniom osób chcących podzielić się z nami swoimi opiniami, również krytycznymi, jeśli odnoszą się do konkretnych sytuacji, a z drugiej - stworzenie firmie Nikon dodatkowych możliwości, by reagować szybko i skutecznie na uwagi i sugestie Klientów. Zapraszamy do odwiedzania strony www.nikon.pl, na której wkrótce ukaże się komunikat o uruchomieniu wspomnianej funkcji"

Bełkot to mało powiedziane... ale kolega semyazza określił to już wystarczająco dobitnie
    Specjalista działu PR NP powinien pomyśleć o karierze w polityce
    Niemniej jednak cieszy, że fotopolis przystąpił do opisywania problemu - co prawda dopiero po "wyjaśnieniach" NP, ale lepsze to niż całkowita cisza w eterze...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 03-11-2009 o 22:04
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

docxxx wyprzedziles mnie

Domyślnie

Osobiście żal do serwisu mam ża dość długą naprawę <kalibracja> Więcej niż 21 dni roboczych...:P, oraz o jej skutek -żaden.
    Myślę że jednak Polska nie jest małym krajem a co za tym idzie powinno istnieć więcej autoryzowanych serwisów. W czechach oraz słowacji jest po jednym ale tam ludzi mniej itd.
    Skoro mają obsuwy to sygnał że albo ich za mało albo trzeba uruchomić inny serwis na południu najlepiej.
    Ktoś pisał że pewnie koszta- nic nie ma za darmo- Chcą mieć większe udziały w rynku muszą stuknąć się w pierś i stworzyć drugą lokalizacje. Cudu nie ma rynek się rozwija, sprzętu przybywa- serwisów też powinno.
    Płacimy sporo pieniędzy i mamy prawo być szybko i fachowo obsłużeni.
    D5100//// 18-105VR

Domyślnie

no brawo. jednak da sie zrobić szybko wystosowac oficjalną odpowiedz na PNS.
    Szkoda, ze nie mozna bylo powiedziec Piotrowi od razu "dajcie nam tydzien cos sie pojawi", moznaby uniknąc niepotrzebnych nerwów.

semyazza - moze poczekajmy na info co dokladnie planuja? Miejmy nadzieje, ze to rzeczywiscie zadziala na problemy. Moze "dodatkowa funkcja" to tylko podkładka dla "góry" by stworzyć nowe etaty/etat dla kogos odpowiedzialnego za kontakt klient - serwisant. Nie wiem, glosno mysle
    Ostatnio edytowane przez skulinski ; 03-11-2009 o 21:41
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Panowie dajmy im szanse.
    Przecież to nasze wspólne dobro by było dobrze . Zarówno ich jak i nasze.
    D5100//// 18-105VR

Domyślnie

Tak czy siak mamy cos oficjalnego. Jeszcze wczoraj kazali czekac. Teraz cos napisali. Niestety nie na forum co sprawia ze NP podupadlo w moich oczach bardzo mocno... Wiecej nie komentuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Wiecej nie komentuje.
    i bardzo dobrze zrobisz.
    z firmami takimi jak Nikon nigdy nie powinno sie isc na uklad, a juz pod jakimkolwiek pozorem nie wolno zalatwiac niczego na slowo.
    Pozniej w dobrej wierze mozna cos powiedziec i cierpiec za wlasna latwowiernosc...

Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów