Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Gay Weddnig Photo

Siemanko. Wiem, że u nas to hardcore, ale może ktoś miał zaszczyt(albo i nie) robić gejowski plener ślubny? Chętnie bym zobaczył efekty? W sieci znalazłem TAKIE COŚ. Pytam się z czystej ciekawości od strony fotograficznej. Ma koś z was gejów, albo lesbijki w portfolio?
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 02-11-2009 o 21:09

Domyślnie

Ban him go :<
    FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
    skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pewex Zobacz posta
    Ban him go :<
    O co ci ziomek chodzi?

Domyślnie

takie wesela mają parę zalet - np. brak kontrastu biel sukni - czerń garnituru, ergo można robić aparatem z mniejszą dynamiką
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

U nas ślubów homoseksualnych nie ma, (chociaż przypuszczam, że różne pary organizują sobie własne uroczystości) więc raczej fotografowie typowo ślubni nie są proszeni o sesje - prędzej ktoś ze środowiska (w końcu jest wśród nich dużo wyższy odsetek osób uzdolnionych artystycznie).
    Zdjęcia na zalinkowanej stronie kiepskie/nijakie. Jedynie inność par wzbudza jakieś zainteresowanie.
    Z fotograficznej strony przypuszczam, że temat jak inne, może ciekawszy (przez inność).
    Coś mi dużo nawiasów wychodzi...

Domyślnie

No ale polski wedding wychodzi poza granicę naszego kraju i stąd moje pytanie. Są użytkownicy którzy mieszkają w innych krajach.

Domyślnie

chętnie bym zrobił taki ślub
    nie mam żadnych uprzedzeń
    znam parę gejowską
    byłoby ciekawie
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

tolerancyjny jestem
    natomiast jesli chodzi o trendy europejskie w tym wzgledzie , mam nadzieje , ze nie dotra do naszego nadwislanskiego kraju , rownie dobrze moglibysmy z czasem sfotografowac kogos kto chce sie wyzenic ze swoja ulubiona owieczka , kura lub chomikiem ... slyszalem ze w pewnym kraju pan wstapil w zwiazek malzenski z gumowa lala ... chyba jednak jestem tradycjonalista ...

Domyślnie

egoiste - rozwalają mnie takie wypowiedzi - jestem tolerancyjny, ale nie toleruję... Nie, nie jesteś tolerancyjny.
    Na szczęście my jesteśmy tolerancyjni i tolerujemy nietolerancyjnych
    Jednak porównywanie homoseksualizmu do zoofilii jest już poważnym przegięciem i nie najlepiej o Tobie świadczy.
    Swoją drogą, co ludzie muszą mieć w głowach, że homoseksualizm kojarzy im się wyłącznie z seksem a przytulanie dzieci z pedofilią...

Domyślnie

a ja bym chciał sfotografowac kiedys taki ślub. Naprawdę.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów