Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Domyślnie

When & where <brak_ikonki_z_przebieraniem_nozek_ze_zniecierpliw ienia>
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Ty sie smiej, pogadamy na plenerku
    O kurcze, czyżby koledzy planowali jakiś spoot ???
    Nikon KIT

Domyślnie

No nie zartuj ze nie wiesz

Domyślnie

Picia daleko nam (jako całemu Forum) do naszej wzorowej Wrocławkiej organizacji spotów
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    No nie zartuj ze nie wiesz
    Rozumiem że chodzi Wam o "Mini Plelener w górach 9 -15.08.2004" ???
    Nikon KIT

Kaleid
    Gość

Domyślnie

A co do pytania: obiektyw makro wydaje mi sie sensowniejsza decyzja, z nastepujacych powodow: cyfrowe kompakty szybko traca na wartosci. Obiektywy trzymaja cene wlasciwie przez caly czas. Do obiektywu z czasem bedzie mozna dokupic cyfrowe body..w zaleznosci od potrzeb...z czasem tez mozna je zmienic. Obiektyw zostaje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid
    Mi sie po nocach sni Fatboy
    Mi też się kiedyś śnił Ale z wiekiem doszedłem do wniosku, że od motocykla który fajnie wygląda lepszy jest motocykl którym jeździ się szybko, wygodnie i bezstresowo
    I will not use abbrev.

Domyślnie Re: Obiektyw makro ?

Cytat Zamieszczone przez Prowokatorka
    A gdyby tak każdy z was odsłonił swą powierzchowność - na pewno byłoby ciekawiej, niż ukrywać się za górą sprzętu...
    witaj miła osobo płci ladniejszej; brak naszych wizerunkow wynika stad, ze moze wolimy ogladac na zdjeciach piekne kobiety niz swoje wlasne [powiedzmy] oblicza; ufajac, ze zrobisz pierwszy krok, wierze, ze pojdziemy za Twoim przykladem

z calym naleznym i bezgranicznym szacunkiem ...

Domyślnie

Jak zawsze Panie mają pierwszeństwo... także z ukazaniem oblicza, chociaż patrząc na avatarki, to jeżeli wszyscy są podobni do naszego Moderka z jego najnowszego logo, to można by przypuszczać, że żeby zachować odpowiednie proporcje, powinni zamiast z D70, chodzić z powiększalnikiem na pasku, a torbę na sprzęt uszyć z plandeki na ŻUKA
    POzdro!
    D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
    ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!

Domyślnie

Witam

Podepnę się jeśli można

Otóż moje pytanie dotyczy obiektywu Sigma 105 f/2.8, zauważyłem iż nie ma on pierścienia przysłon,
    wobec tego po założeniu pierścieni pośrednich (bez elektroniki), jak wówczas sterujecie przysłoną?
    skoro nie można jej zmienić za pomocą ani pierścienia ani body ? czy taki obiektyw aby na pewno
    nadaje się do makro? a może w jego przypadku pierścienie odpadają? zauważyłem że w tamronie 90,
    też ich chyba nie ma

będę wdzięczny za jakieś wskazówki, zamierzam go kupić ale w związku z powyższym mam spore
    wątpliwości

pzdr.
    marcin
    Nikon D70, SIGMA 105 F2.8 EX DG MACRO, SIGMA 24-70mm F2.8 EX DG MACRO, SB-800

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów