When & where <brak_ikonki_z_przebieraniem_nozek_ze_zniecierpliw ienia>![]()
Szukaj
When & where <brak_ikonki_z_przebieraniem_nozek_ze_zniecierpliw ienia>![]()
pozdrawiam Sebastian
O kurcze, czyżby koledzy planowali jakiś spoot ???Zamieszczone przez admin
Nikon KIT
No nie zartuj ze nie wiesz![]()
![]()
Picia daleko nam (jako całemu Forum) do naszej wzorowej Wrocławkiej organizacji spotów![]()
pozdrawiam Sebastian
Rozumiem że chodzi Wam o "Mini Plelener w górach 9 -15.08.2004" ???Zamieszczone przez admin
Nikon KIT
A co do pytania: obiektyw makro wydaje mi sie sensowniejsza decyzja, z nastepujacych powodow: cyfrowe kompakty szybko traca na wartosci. Obiektywy trzymaja cene wlasciwie przez caly czas. Do obiektywu z czasem bedzie mozna dokupic cyfrowe body..w zaleznosci od potrzeb...z czasem tez mozna je zmienic. Obiektyw zostaje![]()
Mi też się kiedyś śniłZamieszczone przez Kaleid
Ale z wiekiem doszedłem do wniosku, że od motocykla który fajnie wygląda lepszy jest motocykl którym jeździ się szybko, wygodnie i bezstresowo
![]()
I will not use abbrev.
witaj miła osobo płci ladniejszej; brak naszych wizerunkow wynika stad, ze moze wolimy ogladac na zdjeciach piekne kobiety niz swoje wlasne [powiedzmy] oblicza; ufajac, ze zrobisz pierwszy krok, wierze, ze pojdziemy za Twoim przyklademZamieszczone przez Prowokatorka
z calym naleznym i bezgranicznym szacunkiem ...
Jak zawsze Panie mają pierwszeństwo... także z ukazaniem oblicza, chociaż patrząc na avatarki, to jeżeli wszyscy są podobni do naszego Moderka z jego najnowszego logo, to można by przypuszczać, że żeby zachować odpowiednie proporcje, powinni zamiast z D70, chodzić z powiększalnikiem na pasku, a torbę na sprzęt uszyć z plandeki na ŻUKA![]()
POzdro!
D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!
Witam
Podepnę się jeśli można
Otóż moje pytanie dotyczy obiektywu Sigma 105 f/2.8, zauważyłem iż nie ma on pierścienia przysłon,
wobec tego po założeniu pierścieni pośrednich (bez elektroniki), jak wówczas sterujecie przysłoną?
skoro nie można jej zmienić za pomocą ani pierścienia ani body ?czy taki obiektyw aby na pewno
nadaje się do makro? a może w jego przypadku pierścienie odpadają? zauważyłem że w tamronie 90,
też ich chyba nie ma
będę wdzięczny za jakieś wskazówki, zamierzam go kupić ale w związku z powyższym mam spore
wątpliwości
pzdr.
marcin
Nikon D70, SIGMA 105 F2.8 EX DG MACRO, SIGMA 24-70mm F2.8 EX DG MACRO, SB-800
Skontaktuj się z nami