Close

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 127

Wątek: PIMP's Life

Domyślnie

Dla mnie SUPER, a wszystko co dawala klerowi jest SUPER SUPER!!! Dobrze pokazane zaklamanie i prawdziwe (chociaz ukryte) oblicze czarnych klerykałów.
    Stylizacja "na bogato" tez do mnie przemawia, podoba sie. Pzdr.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

To i ja się wypowiem, będzie w poprzek większości komentarzy, więc ciekawe co na to "tolerancyjni"

Dla mnie te zdjęcia nie są śmieszne. I nie ma znaczenia, czy przedstawiacie gościa stylizowanego na biskupa, rabina, mułłę, nauczyciela czy kierowcę ciężarówki. Dla mnie są po prostu niesmaczne.

A odnośnie "piętnowania"... Mam wrażenie, że mocno siedzę w Kościele Katolickim. Z tego powodu miałem okazję osobiście poznać wielu księży. I myślę, że w odniesieniu do nich sprawdza się powiedzenie, które kiedyś usłyszałem w nieco innym kontekście: "10% to święci, 10% to łobuzy, a reszta - normalni ludzie".

PS. Nie chcę przez to powiedzieć, że wśród kleru nie ma problemu, który przedstawiacie. I jest na pewno grupa księży, która ma kobiety, są pewnie tacy, którzy przede wszystkim kochają pieniądze. I dla mnie jako katolika jest to smutne (że są księża, którzy sprzeniewieżają się swojej misji). Podobnie jak to, że wielu osobom księża kojarzą się przede wszystkim z kochankami i pieniędzmi, co w moim odczuciu potwierdzają liczne komentarze w tym wątku chwalące Wasze zdjęcia.

Czyli podsumowując - w moim odczuciu mocno przesadziliście publikując te zdjęcia.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Jestem na "nie" jeśli chodzi o tematykę zdjęć i pokazaniu jakiejś sytuacji, o której się nie ma pojęcia.
    Proponuję zastanowić się nad sobą, a nie przedstawiać kogoś w takim świetle...

Stereotypy dalej jednak są w modzie..

Smutne, szczególnie w kraju, gdzie jest 95 % zadeklarowanych Katolików...

Tak, ja jestem Katolikiem i należę do KSM.

Pozdrawiam.

Ps. Bądź co bądź, wątek stał się popularny, a jak ktoś kiedyś powiedział "poprzez forum nikogo nie nawrócisz"
    Nikon 610 | S18-50 2.8 | N55-200 mm VR | N50 1.8D | YN 460-II | YN 468-II | inne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dyli Zobacz posta

Smutne, szczególnie w kraju, gdzie jest 95 % zadeklarowanych Katolików...
    95% zadeklarowanych? Bzdura!!!!
    Te 95% to dane ze statystyk kleru, ktore maja w swoich kartotekach, i sie tym szczyca. Wiekszosc to osoby ktore wciagnieto tam tylko przez to ze zostaly ochrzczone przez swoich rodzicow, i potem pchane przez te wszystkie sakramenty, tylko dlatego ze tak wypada, bo co inni powiedza. Wprowadzcie np. konkretny podatek na swoja wiare z pensji, to zaraz zobaczymy ilu jest faktycznie katolikow, ktorzy zechca łożyc na te wiarę!
    Koscioł jest taki łasy na każą kasę, a nie chce wprowadzenia takiego podatku. Dlaczego? Odpowiedz chyba nie jest trudna.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

co do tematyki i dyskusji to powiem że mnie nie rusza, ale mnie rzadko co rusza....

generalnie świetnie zrobiona stylizacja i dobra robota foto.
    skąd wytrzasneliście takie ciuchy?
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Oszczędny w słowach Awatar Adrian d-_-b
    Miasto
    Nowe Miasto Lubawskie

Talking

Hehe Wypasiona seria... :P jeszcze tylko różowego Cadilaca Wam brakuje... SUPER!!!
    NIKON D90, obiektyw z zestawu 18-105 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darkness87 Zobacz posta
    hehe super zdjęcia a co do samego obrażania to tak jak z koncertem behemoth. targanie bibli i nagle głosy podniosły się w polsce. a ja sądze jak kogoś to obraża albo nie chce na to patrzeć to nie ide i nie patrze. tak samo jest ze zdjęciami. Zdjęcia to też szutka tak jak i na koncertach, ..jesteśmy najmniej tolerancyjnym krajem. kurde sam dziwie się ze tu jeszcze siedzę na szczęście ja nie jestem mocherem czy jak to sie tam pisze służby ojca rydzyka dosięgły nawet naszego forum :P
    POZDRO & AVE ..
    Polska jest najmniej tolerancyjnym krajem?! Skoro tak sądzisz zapraszam do UK, wyjdziesz na scenę, podrzesz Koran i zobaczysz tolerancję na własne oczy. Nie wiesz o czym mówisz.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Ech panowie... nie można to było Spinacz Studio zaprosić?.. dołożylibyśmy do tego piekielnego ognia nasze peruczki...

Jest dobrze, choć po mojemu widziałbym to w historyjce z puentą, a co do oburzonych komentarzy... ja widzę tu samą nagą prawdę

Pozdrawiam piekielnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kux Zobacz posta
    co do tematyki i dyskusji to powiem że mnie nie rusza, ale mnie rzadko co rusza....

generalnie świetnie zrobiona stylizacja i dobra robota foto.
    skąd wytrzasneliście takie ciuchy?
    http://www.joke.co.uk

Dziekuje w imieniu wlasnym i Malina wszystkim za wypowiedzi. Szczegolnie tym ktorzy maja odpowiedni dystans i potrafia na pewne rzeczy spojrzec z wlasciwej perspektywy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Ech panowie... nie można to było Spinacz Studio zaprosić?.. dołożylibyśmy do tego piekielnego ognia nasze peruczki...

Jest dobrze, choć po mojemu widziałbym to w historyjce z puentą, a co do oburzonych komentarzy... ja widzę tu samą nagą prawdę

Pozdrawiam piekielnie
    Nie wypada się nie zgodzić

Panowie pojechaliście ostrrrrro po bandzie brawa się należą za totalne wyluzowanie, za dystans do siebie i rzeczywistości

Spinaczowe pozdrowienia i ja przesyłam

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów