Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Solaris

Domyślnie Solaris

Długi czas. Skan ze slajdu, lekko przykadrowany:

Pozdrawiam,
    Pyzik

Domyślnie

Jest to jakaś wizja, alr autor chyba tylko wie jaka. Ale w sumie coś ciekawego co mnie zastanowiło.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Fakt, jest to wymagające zdjęcie, ale czy tytuł nie jest wystarczającą podpowiedzią...?

"Nie potrzeba nam innych światów. Potrzeba nam luster. Nie wiemy, co począć z innymi światami..."

Kto by pomyślał, że ww. cytat z Lema, będzie miał zastosowanie także do postrzegania fotografii...

Pozdrawiam,
    Pyzik
    http://www.fotokrajobrazy.pl

Domyślnie

Uwielbiam takie eksperymenty i jednocześnie ubolewam, że za mojej młodości nie bardzo można był sobie pozwolić na zabawy ze slajdami bo to kosztowało sporo klatek wyrzuconych do kosza. Tym bardziej podziwiam skoro ten obraz (dosłownie obraz) powstał właśnie w tej szlachetnej technice.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Coś jest w tym zdjęciu...podoba mi się taki eksperyment
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Uwielbiam takie eksperymenty i jednocześnie ubolewam, że za mojej młodości nie bardzo można był sobie pozwolić na zabawy ze slajdami bo to kosztowało sporo klatek wyrzuconych do kosza. Tym bardziej podziwiam skoro ten obraz (dosłownie obraz) powstał właśnie w tej szlachetnej technice.

Dzięks za opinię .

Czy slajd to szlachetna technika??? Nie wiem... Dla mnie jest to technika, która wciąż oferuje najlepszą jakość obrazowania w przypadku fotografowania przyrody.

Pzdr.
    Pyzik

Uprawnienia umieszczania postów