Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

A zastanawiałeś się nad kolorową wersją?
    Wydaje mi się że tzw. "beret" jest mniej widoczny.
    P.S.
    Jeśli uraziłem Ciebie "wesol" lub kogoś z twoich bliskich przerobieniem zdjęcia, napisz a zdjęcie usune.
    Pozdrawiam.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Ciekaw jestem "wesoł" co o tym sądzisz? Troche usiadłem jeszcze nad włosami.

Pomijam skale szarości na BW, bo to już ty zrobiłeś
    Ostatnio edytowane przez biegly ; 06-11-2009 o 20:15
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

kolor pomimo, że może niektórym może się podobać, mnie osobiście zupełnie nie leży, dlatego taką wersję z góry odrzuciłem
    natomiast zabawa z włosami w Twoim wykonaniu, nie przemawia do mnie, gdyż z tego co sobie pooglądałem podobne zdjęcia, to światło zupełnie inaczej układa się na włosach
    z braku czasu chwilowo projekt musiałem odłożyć na wolniejsze dni, jednak wciąż mając go na uwadze szukam sposobu na odpowiednie ctrl+c -> ctrl+v fryzury
    jedynie poprawiłem kontrast i troszkę poziomy, co pomogło temu zdjęciu - ale jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałem, dlatego pracy nie uważam jeszcze za skończoną

Pozdrawiam

Domyślnie

Na chwilę obecną zakończyłem(przynajmniej na jakiś czas) korzystanie z książki http://helion.pl/ksiazki/photre.htm
    Jeśli jesteś zainteresowany mogę pożyczyć - może znajdziesz jakąś przydatną poradę
    W środę będziemy się najprawdopodobniej widzieć, więc jakby co, to mogę zabrać ze sobą.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów