Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Jesienny, ślubnie plener

Witam.
    Ostatnio zostałem zaskoczony prośbą o wykonanie plenerowej sesji po ślubnej.
    Dotychczas takich zdjęć w ogóle nie wykonywałem, od ślubów trzymałem się z daleka nie chcąc komuś zniszczyć pięknego dnia.
    Okazało się że nie muszę ryzykować. Para posiadała już zdjęcia z reportażu ślubnego jak i plenerowego (godzinka w czasie ślubu na plener) nie byli jednak do końca zadowoleni stąd prośba do mnie.
    Jako że całość była strasznie spontaniczna, spontanicznie również poniekąd wyszło co pewnie jest widocznie. Zamieszczę niektóre pod ocenę jak się widzą doświadczonym w podobnej tematyce

1

2,3

4

5,6
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

podobają się ładna kolorystyka, jasno, przyjemne kadry 2,3 najlepsze
    Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
    "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."

Domyślnie

Zobaczyłem zdjęcie 4 i jedno co mi się nasuneło na usta " Paprocany " ... nie patrząc nawet skad jesteś ... robiłem tam zdjęcia 2 tyg temu poznałem po drzewach i wodzie ! masakra
    co do zdjęć 1 za czerwono, 5 i 6 suknia jakaś szarawa ...
    reszta ok

Domyślnie

Podoba się... uzyskałeś fajne kolorki. Kadrowo bez zastrzeżeń.
    Ze spokojem możesz częściej tak "psuć" młodym ten piękny dzień
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dzięki wszystkim za komentarze
    cranium84, miejsce jest tak charakterystyczne i oklepane że osobiście mam na nie alergię nie miałem jednak żadnego wyboru
    Brawo za spostrzegawczość. Co do sukni, faktycznie mogło być lepiej, Tak skupiłem się na jednej warstwie w kontrolując przepał dla sukni że nie zwróciłem uwagi że lekko poszarzała. Dzięki, o takie rady mi chodziło
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

nie porywaja ale mi sie podobaja...
    D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||

Uprawnienia umieszczania postów