Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jedynki brak

Domyślnie Jedynki brak

To się nam jedynki posypały a zaraz będzie stereo bez jedynek.
    Kasia

i drugie gdzie obowiązkowy wyraz twarzy aby wujek mógł uwiecznić tą jakże ważne wydarzenie.

a potem już tylko ząbek do kieliszka z wodą i czekanie na zębową wróżkę która w nagrodę przyniesie prezent
    Ostatnio edytowane przez gadzeciarz ; 30-10-2009 o 21:32
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Przypomniało mi się jeszcze jedno zdjęcie z trzeciego już pokolenia ludzi bez mleczaków a najważniejsze że osoby fotografowane akceptują tą "dokumentacje wymiany zębów"
    Madzia i jej szczery żeby nie powiedzieć szczerbaty jakże serdeczny uśmiech.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Jako amator mówię jedno - słabo... tylko alboom i to na ostatniej stronie...

Domyślnie

Zdjęcia tylko do rodzinnego albumu to wiem bardziej chodziło mi o to że takie ujęcia są jak najbardziej mile widziane w rodzinie,lecz trudno w nich się dopatrzyć walorów artystycznych ale za to po latach łzy i uśmiech na twarzy gwarantowany!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadzeciarz Zobacz posta
    Zdjęcia tylko do rodzinnego albumu to wiem bardziej chodziło mi o to że takie ujęcia są jak najbardziej mile widziane w rodzinie,lecz trudno w nich się dopatrzyć walorów artystycznych ale za to po latach łzy i uśmiech na twarzy gwarantowany!
    Tylko po co to dawac na forum????? Rady nasze nic nie wniosą, zdjecia jakie sa sa kazdy widxzi, zwykle pstryki!!!!!!
    Nie wiem o co kaman, i po co to nam pokazales?
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

ogólnie rzecz ujmując nr 3 paskudnie się prezentuje
    wiem że jest to nieodłączny element dorastania ale nie znaczy to że musisz to pokazywać w takiej (raczej marnej) formie

Domyślnie

Prośba do moderatora o usunięcie mego tematu.

Uprawnienia umieszczania postów