Szukaj
A ja zapytam inaczej.... co to ma wsolnego z morzem? Widział ktos kiedys takie morze? Nawet najspokojniejszy stan Bałtyku nie da takiego efektu rozmycia, mlecznosci. Do działu grafika, digart OK, ale ten krajobraz nigdy tak nie wygladał i nigdy taki nie bedzie.
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
Ja od siebie dodam tylko, że trochę czas tutaj został nieodpowiednio dobrany ale to chyba kwestia praktyki przy pracy na takich parametrach. Chodzi o wodę oczywiście... jakaś taka mało zdecydowana...![]()
Bez egzaltacji...zawsze jestem za zasłużonym miejscem "kombinacji" n/t "krajobrazu"w "Krajobrazie"...but separatly,please....
Ostatnio edytowane przez borregaard ; 30-10-2009 o 22:53
Pozdrawiam
Andrzej.
Kolorki fajne. Horyzont do poprawy.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
To widac!
Amen
??
Kamienie z lewej sa przyciete to blad.......ale tutaj najbardziej rzuca sie w oczy dystorsja ktora koryguje sie w smiesznie prosty sposob softem!
To jest ta podstawa niestarannosci w tym zdjeciu!
Ale w porownaniu do "Wykopalisk" to faktycznie inny poziom
A slyszales kiedys o dlugiej ekspozycji?? To juz nie fotografia?? Acha....to jest grafika! Dzieki za uswiadomienie..........
Chmmmm dales mi do myslenia....tzn. ze 99% zdjec wodospadow to grafikaWidzial ktos kiedys takie mleczne wodospady??
![]()
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 31-10-2009 o 04:14
Nikon http://greg77.com/
mi sie bodoba kolorystycznie , a co do prostowania horyzontu to ziemia jest okragla![]()
Skontaktuj się z nami