jak w temacie, chciałbym, ale potrzebuje waszej pomocy, bo zielony w temacie jestem. Mam do wydania ok 2tys złoty. Wiem wiem, mało, ale jak mi sie spodoba to przeznacze wiecej. Chce poprostu zobaczyc, ugrysc i stwierdzic czy chce w to brnąć.
A więc zaczne od tego o czym mysle, a wy ewentualnie wyprowadzcie mnie z błedu, lub doradzcie cos w tej kwestii.
Myslalem o Dwoch lampach Quantuum R300+ lub PT-300. Do tego chce dwa softboxy 180x40 i 60x60 ale myslalem o Nakładce "plaster miodu". To chcialbym wyzwolic jakims radiem lub kablem. Napewno jakies tło.
Posiadam dwie sabinki 600 i 900 i chce dokupic parasolki i ewentualnie wdrozyc te swiatelko tez do tego MINI STUDIA.
I teraz wiem ze za chwile zaczna sie posty typu w 2 tys sie nie zmiescisz, Ok rozumiem ze moze i tak jest, ale moze zna ktos dobre sprawdzone zamienniki, tansze lampy badz lepsze w zblizonej cenie. Jestem gotowy dołozyc do tego studia jeszzce tysiac. Te studio ma za zadanie edukacyjne, chce rozgrysc ustawienia swiatła i cienia...
Bede wdzieczny za kazda rade i konstuktywna opinie.
dzieki
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami