Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Militarnie

Domyślnie Militarnie

Nie wiedziałem za bardzo czy wrzucić to w reportaż czy tutaj, zbyt to jednak wszystko było pozowane by nadawało się na repo
    Po weekendzie będzie coś podobnego z tym że na tle ruin pod otwartym niebem.
    Wielkie podziękowania dla użytkownika Weelkoo_FPC za użyczenie nikkor 35/1.8.

1

2

3

4

5

6
    Ostatnio edytowane przez Andrzej Olender ; 30-10-2009 o 14:09
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

noooo zacnie jest, ale... :
    1/6. bardzo mi się podobają...BW i brak wzorcowej ostrości, tworzą właściwy klimat D-day... da się wyczuć napięcie i emocje chwili ... BRAWO!
    2. mimo sterylności broni się... chociaż za czysto jak na wojeną grozę sztabową... sie 5 należy!
    3/4. za czysto jak na okoliczności ... mundury jak na defiladę odpicowane... a było ich przeczochrać po błocisku...od razu by były bardziej "war shots"... i raczej w BW...
    5. no to mi nijak nie pasuje, Pani jakby nie z tej bajki...

POzdrawiam

Domyślnie

GrzesiekM, brawo za spostrzegawczość, słusznie zauważyłeś że 1 i 6 nie są super ostre, specjalnie ich nie ostrzyłem jak innych zdjęć bo dziwnie wyglądały przysłowiowe "żylety", mundury będą brudne na jutrzejszej sesji już w terenie
    Co do piątki to miało być pozowane na coś w stylu "żołnierz powrócił do swojej wybranki" chociaż nie jest to niczym zaakcentowane
    olender.me

Domyślnie

dokladnie to samo mialem napisac... mundurki czyste jak na rozpoczecie 1 klasy... troche bije po oczach.

Domyślnie

dla mnie fajna seryjka, coś innego.
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    ...Co do piątki to miało być pozowane na coś w stylu "żołnierz powrócił do swojej wybranki" chociaż nie jest to niczym zaakcentowane
    Andrzejku... nie pasuje tu według mnie typ Pani ... a`la gotyk z odrostami... sam pomysł jest do realizacji... np... pyzata blondyna z przaśną chustką na głowie i loczkami spod niej wyglądającymi... cuś pod lata`40 ... ale ja to się nie znam

Domyślnie

2 mega jak kadr z filmu.
    6. bardzo klimatyczna podoba sie.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekM Zobacz posta
    Andrzejku... nie pasuje tu według mnie typ Pani ... a`la gotyk z odrostami... sam pomysł jest do realizacji... np... pyzata blondyna z przaśną chustką na głowie i loczkami spod niej wyglądającymi... cuś pod lata`40 ... ale ja to się nie znam
    Z tym że akurat ten żołnierz jest z epoki wojny Wietnamskiej
    olender.me

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    Z tym że akurat ten żołnierz jest z epoki wojny Wietnamskiej
    ..no i dooobra... wyszło by , że kobitka (jak Odysowa Penelopa) dwadzieścia lat na chłopa czekała ...

Domyślnie

Świetny set, szóstka rewelacja jak dla mnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów