Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

trezrrr,
    powiem tak, już sobie poniekąd odpowiedziałeś, trzeba przeszukać sieć, bo ja niestety nie pomogę, PSa na swoje potrzeby używam bez tutak, a jeśli masz pytania, to sieć jest pełna tego typu informacji, znajdziesz coś bankowo, przynajmniej wiesz czego szukać
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

no ładnie, ja już swoje opinie wyjaśniłem w innym miejscu gdzie też można zdjęcia znaleźć i również + dla modelki :>

Domyślnie

fajna seria w każdym z ujęć jest coś ciekawego
    bieluś

Domyślnie

Skoro zaproszenie, to kiedy ten spacer?
    A na poważnie - no fajne się to ogląda. Jakbyś pokazał te zdjęcia w sześciu różnych wątkach, to byłbym jeszcze bardziej na tak. W każdym widać inną obróbkę, co zdecydowanie zmienia odbiór fotografii. Czy nie lepiej byłoby zrobić taki secik w jednej technice?
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Karol 2i 6 bardzo w moim typie .Najgorsza 5 ale tylko przez ten plastik .Tak na marginesie zrobiłeś duży postęp w obróbce !!!

Domyślnie

dzięki chłopaki, cieszy mnie Wasze wsparcie!

gtad,
    słuszne pytanie, zawsze to jest mój zgryz w trakcie obróbki, że nie ma spójności, że nie ma jednego stylu, tłumaczę się sam sobie tym, że każde zdjęcie jest indywidualne i zasługuje na odrębne traktowanie, zawsze myślę, że zastosowane jest najlepsze, ale z drugiej strony wiem, że jest to droga na skróty i w sumie dorabiam sobie filozofię niepotrzebnie, pomyślę nad tym bankowo!
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

1 MI przypadło do gustu
    NIKON D90 | 16 - 85 f/3.5 - 5.6 G VR DX
    "Robiąc zdjęcie uchwyć chwilę tak aby było niepowtarzalne"
    http://maateoo.eu

Domyślnie

modelka fajna, nieźle kombinujesz... ale pierwszy błąd jaki widać, to brak Ci zdecydowania...do tego podpisujesz się po dnim wyraźnie (imię i nazwisko autora) - więc nie widać, że to sesja tylko misz masz... zdecyduj się chłopie i zacznij od nowa - ale potencjał masz - Ty albo twój PS.

Domyślnie

Oooo jakie fajne znajmome nazwisko
    Z całej serii nie podoba mi sie tylko 4 - bardzo długo zastanawiałam sie jak ona ma ułożone nogi i czy aby na pewno ma obydwie :>
    1,2 super! no i jeszcze ostatnie świetne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaulinaB Zobacz posta
    Oooo jakie fajne znajmome nazwisko
    ciekawe czemu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów