Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: z wakacji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raptorm Zobacz posta
    hm hm hm, a jeśli to moja żona?

Ale dajecie jaja. Jak to przeczyta to każe mi aparat sprzedać.
    Ja to bym się o aparat nie martwił, gorzej by było jak byś przyszedł do domu a tu siedzi na Twoim krzesełku i je z Twojego talerzyka ( nie wspominając o łóżeczku ) jakiś inny pan z lepszym aparatem

Ale fakt że ze zdjęciem można sporo zrobić, a do tego sama postać modelki, jej uśmiech i urok osobisty dodaje zdjęciu blasku.

Tak więc do dzieła, na pewno coś z tym zrobisz, no nie daj się prosić ...

Domyślnie

zabijacie mnie tymi obrobkami....

pamietajcie ze z pustego nie nalejecie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    zabijacie mnie tymi obrobkami....

pamietajcie ze z pustego nie nalejecie
    Hani to prawda że z pustego się nie naleje, ale sądzę że tu bardziej chodzi o to że jednak czasami można inaczej często "lepiej"...

A co do zabijania to zły pomysł, bo kto by później komentarze za Ciebie pisał
    Ostatnio edytowane przez artVinci ; 31-10-2009 o 22:33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artVinci Zobacz posta
    Hani to prawda że z pustego się nie naleje, ale sądzę że tu bardziej chodzi o to że jednak czasami można inaczej często "lepiej"...

A co do zabijania to zły pomysł, bo kto by później komentarze za Ciebie pisał
    heheh to mala taka przenosnia...

poprostu uwazam ze autor powinien przedstawic RAW do sciagniecia.. a wtedy chulaj dusza... bo z tego co jest przedstawione nie uratuje sie zdjecia ( probowalem )
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

hanibal - tu przeciez nie chodzi o ratowanie zdiecia tylko pokazanie, że jesli chodzi o podejscie do kolorystyki autor - delikatnie mówiąc - "błądzi" i wskazanie kierunku, w ktorym mógłby sam ew. poszukać sensowniejszych rezultatów. I to raczej na przyszłość - mnie osobiście to zdięcie nie rusza w ogóle na tyle, by je jakoś specjalnie pieścić.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Witam

Hani ma racje jesli chodzi o RAW i z tego wzgledu patrzac na wszysktie wasze propozycje to i tak wybieram kolor ale AUTORA ...

Pozdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Domyślnie

to jeszcze raz, ale pewnie znowu wam coś nie spasi

Nikon D60, T17-50, N70-300VR, Helios, SB600

Domyślnie

zdecydowanie lepiej. dla mnie nadal to tylko album, ale przynajmniej juz jasnosc i kolory sa ok (choc wolalbym opalenizne bardziej brązową niż pomarańczową).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów