Szukaj
Informuj tez ile jest juz kasy, bo jak zajdzie potrzeba to sie zacisnie pasa i jeszcze dorzuci do pieca jak bedzie brakowalo.
Poszło. Trzymam kcikuki!!
Postaram się namówić osobę odpowiedzialną za pomoc Edkowi na zarejestrowanie się na forum i informowanie o szczegółach ... A ja ze swej strony dziękuję jeszcze raz wszystkim i pozdrawiam
Przelew poszedl. Skromnie bo skromnie, ale to zawsze cos![]()
Witam serdecznie
dziękuje za liczne wsparcie, nie spodziewałam się, że Eduś będzie miał tylu fanów jesteście wspaniali.
Co rusz Edek nie ma albo kasy albo gdzie sie podziac, teraz skacze z jednego miejsca na drugie.
Zawsze jak przychodzi chwila zwatpienia to pojawia sie cud i kolejny i kolejny.
Na chwile obecną sprawa Edka wyglada tak-
Po operacji jedzie do dziewczyny która przetrzyma go przez weekend, potem znów zmiana miejsca do innego osoby u której moze byc tylko do 20 listopada.
Czyli od 20 listopada chcemy go dac do hotelu i stamtad szukac domu.
Niestety, ale powrót do schroniska może sie skończyć zagryzieniem, chcemy tego uniknąć. Hotele kosztuja ok. 500 zł miesięcznie, ale o kosztach się dowiemy jak załatwimy jakiś dobry hotelik.
Podbijam, bo Edek MUSI przecież znaleźć też dom![]()
poszło pw
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Edek narazie nie miał operacji
Jak się dowiem czegoś więcej to napisze, ale wczesniej sie kwalifikował do zabiegu dziś już nie.
Niestety nie jestem na miejscu i też musze czekać na dalsze relacje.
czy mam wam tu wpisywać wasze wpłaty? czy pisac ogólną kwote jaką już mam?
(na operacje by już starczyło)
aha Edek pilnie szuka domu, on juz jak szmata jest przenoszony to w jedną to w drugą strone. Nie wie kompletnie co sie dzieje i komu ufać, ciagle ktos się nowy pojawia po czym go zostawia.
Nie wystarczy jak wpiszesz ile masz calosci. Tu nikt nie daje pieniedzy zeby sie pokazac tylko zeby pomoc
Skontaktuj się z nami