Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Agatka

Domyślnie Agatka

Witam jeszcze próba sesji w nie fajnej tego roku jesieni.
    I pogoda nam nie dopisała zaczęło padać i pojawił się zimny przenikliwy wiatr.
    Pomysł, jaki mieliśmy niestety nie doszedł do skutku, ale poszukaliśmy zadaszonego miejsca i który osłoniłby chodź troszkę od wiatru i oto co podziałaliśmy co sądzicie?

1

2

3a

3b

4

5

6

7

8

Bonus

Domyślnie

Dla mnie fajne są 3b i 6, chociaż napis przeszkadza. Set przyjemny, ale niepotrzebnie wstawiłeś po kilka razy podobne ujęcie. Wolałbym jedno dobre niż 4 w miarę.
    Parę drobiazgów:
    1. ból brzucha?
    2 prawe - na pierwszy rzut oka miałem wrażenie jakby modelka miała 2 kciuki.
    3.
    5. plecy okrągłe. Modelka mogłaby podeprzeć się z tyłu i wyprostować.
    Reszta OK
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

zbyt dużo podobnych, kolor skóry wyszedł nieciekawie :/

Domyślnie

jak dla mnie to zdjecie nr 5 najlepsze, ale faktycznie jakby dziewczyna troszczke sie wyprostowala to by bylo lepiej
    D40 18-55 3.5-5.6 35mm 1.8

Domyślnie

Bardzo sympatyczna modelka. Zwróć jednak uwagę na jej usta a w zasadzie minę. Jest bardzo podobna na większości zdjęć co powoduje że zdjęcia odbierane są jako "takie same" mimo iż pozy w nich są zupełnie inne. Niekiedy jak masz czas przy robieniu zdjęc zacznij oprócz pstrykania rozmawiać z modelem, co wprowadzi więcej luzu i pewnie wprowadzi więcej naturalności. Ogólnie sesja sympatyczna w odbiorze.

Uprawnienia umieszczania postów