Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie radomska architektura

Zapraszam do spojrzenia na Radom troszkę innym okiem. Może ktoś z mojego miasta też jest chętny wklejić coś miejskiego...śmiało.

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Szczerze napisawszy to ja nie mam czego wklejać Sam nie wiem, może kiedyś coś porobię choć osobiście uważam, że u nas nie ma czego fotografować ;] Twoja sesja niezła, jedynie co mi się nie podoba to budynek (wieżowiec) na 3-jce, za bardzo przechylony, ogólnie kolorki bardzo ładne. Najładniejsza katedra, super kadr.
    Fotografuję w myśli wszystko, co widzę - czyli moje amatorskie "arcydzieła"

Domyślnie

Powiem Ci PopaY, że z obiektami do fotografii u nas w mieście to pewnie masz rację. Niestety jest z tym krucho...ale trzeba sobie jakoś radzić. Pozdrawiam

Domyślnie

Wyprana jedyna i szeroka dwójka mi pasują, w zasadzie to jeszcze na serio nie wybierałem się focć nasze miasto, myślę że nie jest takie złe, trzeba tylko trochę wolnego czasu.

Domyślnie

fryzio - jestes od niedawna na forum jest tutaj taki zwyczaj że do własnych zdjęć jest własny wątek, nie wrzuca się zdjęć innym autorom choćby tematycznie jak w tym przypadku były zbieżne

a odnośnie zdjęć autora - architektura to dość wymagajacy dział i zdjęcia tutaj prezentowane nie powinny robić wrażenia przypadkowych niestety ja te zdjęcia tak odbieram, do tego jest krzywo, i niestarannie w kadrowaniu, przerysowania jak w nr 4 sa zasadne ale naprawdę w szczególnych przypadkach ja tutaj nie znajduję uzasadnienia
    jednakże nie zrażaj się obserwuj co pokazują najlepsi i ucz się od nich właściwego spojrzenia na architekturę w fotografii

pozdrawiam

Domyślnie

harb - faktycznie od niedawna wstawiam tutaj posty, nie wiedziałem że jest taki zwyczaj o jakim napisałeś, sugerowałem się komentarzem autora postu, jeśli go dobrze zrozumiałem, to śmiało proponował by coś wklejać, no chyba że chodziło mu o osobny post, jeśli tak to przepraszam autora i resztę oburzonych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fryzio Zobacz posta
    harb - faktycznie od niedawna wstawiam tutaj posty, nie wiedziałem że jest taki zwyczaj o jakim napisałeś, sugerowałem się komentarzem autora postu, jeśli go dobrze zrozumiałem, to śmiało proponował by coś wklejać, no chyba że chodziło mu o osobny post, jeśli tak to przepraszam autora i resztę oburzonych
    słusznie to ja przeoczyłem to zaproszenie autora, ale ta ironia jest niepotrzebna
    jeśli tak to przepraszam autora i resztę oburzonych :
    zwróciłem Ci tylko uwagę że takie zwyczaje panują na tutejszym forum

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fryzio Zobacz posta
    przepraszam autora i resztę oburzonych
    Żadnej reszty nie widzę Wręcz dobrze, że dodałeś kolejne zdjęcia naszego miasta Myślę, że w aurze jaka teraz panuje w Radomiu, czyli ponurej i szaroburej, nie widzę sensu cpykać fotek, poczekam do wiosny lub też w zimie gdy spadnie śnieg odwiedzę Park Kościuszki A tymczasem w sobotę może wyruszę do Puszczy Kozienickiej na jakąś sesję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PopaY Zobacz posta
    ...Myślę, że w aurze jaka teraz panuje w Radomiu, czyli ponurej i szaroburej, nie widzę sensu cpykać fotek, poczekam do wiosny lub też w zimie gdy spadnie śnieg odwiedzę Park Kościuszki ...

Nie przesadzaj... ...teraz szaro a za chwilkę promyk słońca rozjaśni elementy architektury i jest cacy. Radom ma wiele do pokazania...

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Od kilku dni słońca nie widziałem Poza tym to jest tak, że jest szaro, a jak wyjdzie słońce to jestem w pracy i z sesji nici Tak więc teraz naprawdę nie widzę by cokolwiek ładnego pofocić w dobrych warunkach :/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów