Szukaj
Szczerze napisawszy to ja nie mam czego wklejaćSam nie wiem, może kiedyś coś porobię choć osobiście uważam, że u nas nie ma czego fotografować ;] Twoja sesja niezła, jedynie co mi się nie podoba to budynek (wieżowiec) na 3-jce, za bardzo przechylony, ogólnie kolorki bardzo ładne. Najładniejsza katedra, super kadr.
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
Powiem Ci PopaY, że z obiektami do fotografii u nas w mieście to pewnie masz rację. Niestety jest z tym krucho...ale trzeba sobie jakoś radzić. Pozdrawiam
fryzio - jestes od niedawna na forum jest tutaj taki zwyczaj że do własnych zdjęć jest własny wątek, nie wrzuca się zdjęć innym autorom choćby tematycznie jak w tym przypadku były zbieżne
a odnośnie zdjęć autora - architektura to dość wymagajacy dział i zdjęcia tutaj prezentowane nie powinny robić wrażenia przypadkowych niestety ja te zdjęcia tak odbieram, do tego jest krzywo, i niestarannie w kadrowaniu, przerysowania jak w nr 4 sa zasadne ale naprawdę w szczególnych przypadkach ja tutaj nie znajduję uzasadnienia
jednakże nie zrażaj się obserwuj co pokazują najlepsi i ucz się od nich właściwego spojrzenia na architekturę w fotografii
pozdrawiam![]()
harb - faktycznie od niedawna wstawiam tutaj posty, nie wiedziałem że jest taki zwyczaj o jakim napisałeś, sugerowałem się komentarzem autora postu, jeśli go dobrze zrozumiałem, to śmiało proponował by coś wklejać, no chyba że chodziło mu o osobny post, jeśli tak to przepraszam autora i resztę oburzonych![]()
Żadnej reszty nie widzęWręcz dobrze, że dodałeś kolejne zdjęcia naszego miasta
Myślę, że w aurze jaka teraz panuje w Radomiu, czyli ponurej i szaroburej, nie widzę sensu cpykać fotek, poczekam do wiosny lub też w zimie gdy spadnie śnieg odwiedzę Park Kościuszki
A tymczasem w sobotę może wyruszę do Puszczy Kozienickiej na jakąś sesję
![]()
Od kilku dni słońca nie widziałemPoza tym to jest tak, że jest szaro, a jak wyjdzie słońce to jestem w pracy i z sesji nici
Tak więc teraz naprawdę nie widzę by cokolwiek ładnego pofocić w dobrych warunkach :/
Skontaktuj się z nami