Szukaj
Mega łoczęta
zawsze mi się brązowe podobały![]()
Nietuzinkowe portrety, coś jest w tej kobiecie i coś jest w tych zdjęciach. Bardzo oryginalnie.
Jedynka jest wspaniała. Te oczy... brak słów.
Pozostałe też mają fajny klimat. Fajne kadrowanie i obróbka![]()
o tak, przyłączę się do sympatyków urody modelki, 3 bym ciął w kwadrat, ale to takie moje zboczenia już![]()
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
1. Oczy bardzo ładne i generalnie na plus. Pomimo wykrzywionych ust i ostrości na ustach zamiast na oczach. Te wykrzywione usta to nawet pewna zaleta.
2. Krzywe usta i krzywa twarz plus jakaś dziwna ekspresja. Jakby przeżywała jakiś straszny ból i cierpienie. Jakby się starała podrapać po plecach i jej to nie wychodziło.
3. Kosz jak dla mnie. Taki wymuszony "ahtyzm". Powtarzam - wymuszony. Bardzo wymuszony.
czy to nie są przypadkiem te same warsztaty lub plener co u kolegi "kichu1979" - http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=119504
Nikon D80/D90/D610 + N24-70 + N80-200 + SB-900
Kilka moich fotek
tak, jest na te chwilę 7 wątków z Olą. szukaj na ostatnich 2 stronach działu portret.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
jedyneczka bardzo ladnie
D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||
Skontaktuj się z nami