Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: fitnes

Domyślnie fitnes

Co należało by poprawić, a co jest ok?
    poproszę komentarze

Domyślnie

To bardziej portret niż sport moim zdaniem... Nie widać żeby Pani ćwiczyła. Jeżeli chciałeś pokazać fitnes należało pokazać Panią w trakcie wykonywania ćwiczeń... Nie zaszkodziłoby nawet zastosowanie dłuższego czasu aby lepiej ukazać ruch...
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

generalnie ladna pani, kolorki i ciekawy temat do robienia fotek. tylko tak jak wyzej jakos malo tego fitnesu w fitnesie. no i troszke dziwne przeostrzenia w kilku miejscach np. oczy i krawedzie koszul,spodenek. to tak moim skromnym zdanie (ale ja sie nie znam)
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

ładna modelka
    i przyjemne zdjecie...
    a sportu maluśko )
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

niestrty takie bylo zamierzenie "inwestora straregicznego" zdjęcie do netu bez zbędnych artystycznych uniesień....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    niestrty takie bylo zamierzenie "inwestora straregicznego" zdjęcie do netu bez zbędnych artystycznych uniesień....
    ale wyszło jakoś dziwnie - może to kompresja czy wyostrzanie, bo np. szorty to wyglądają jak
    "domalowane" w PSie . Moze ty ja ubierałes a na oryginale jest inaczej ?
    Pomaranczowy pas zupełnie rozmyty a krawedzie koszulki w ręce modelki przeostrzone - cos
    przekombinowane troszke to zdjecie.

Talking

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    . Moze ty ja ubierałes a na oryginale jest inaczej ?
    szczerze żałuję że nie dane mi było domalowanie tego odzienia (-:
    ... przekombinowane miejcsowym blurem

Uprawnienia umieszczania postów