Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Poszukuję profilu ICC...

Pilnie poszukuję profilu ICC maszyny Noritsu 3201 dla papieru; Kodak Endura - Jedwab... dodam od razu, że w miejscu gdzie drukuję fotki usłyszałem odpowiedź, iż takiego profilu nie mają i że wystraczy mi kalibracja monitora zgodna z ich wydrukiem zdjęcia testowe z labu, co pozostawiam bez komentarza (drukuję u nich właśnie na Noritsu i na tym jedwabiu)...
    Ewentualnie Profil Maszyn Frontier dla Kodak Endura Jedwab - ponoć praktycznie to samo.

Dziękuję za wszelką pomoc i podpowiedzi.

Domyślnie

Ten drugi profil, popatrz tu
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sirk Zobacz posta
    Pilnie poszukuję profilu ICC maszyny Noritsu 3201 dla papieru; Kodak Endura - Jedwab... dodam od razu, że w miejscu gdzie drukuję fotki usłyszałem odpowiedź, iż takiego profilu nie mają i że wystraczy mi kalibracja monitora zgodna z ich wydrukiem zdjęcia testowe z labu, co pozostawiam bez komentarza (drukuję u nich właśnie na Noritsu i na tym jedwabiu)...
    Ewentualnie Profil Maszyn Frontier dla Kodak Endura Jedwab - ponoć praktycznie to samo.

Dziękuję za wszelką pomoc i podpowiedzi.
    Cudów się nie spodziewaj, dla Frontiera papier Kodaka się nie zbalansuje, więc o powtarzalności zapomnij. Profil z profilabu może pomóc, ale wątpię, czy osiągniesz w ten sposób zadowalające rezultaty.

Domyślnie

Może tu coś znajdziesz dla siebie :
    http://www.fotonet.info/index.php?&action=promo25
    Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodziło..?
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Uprawnienia umieszczania postów