Wróciłem do niego bo postanowiłem zrobić takie same kadry o różnych porach roku.
Na razie mam dwa
Szukaj
Kadrowo ładnie , ale szkoda że trudne warunki Ci się trafiły.
Ostatnio edytowane przez rainer ; 27-10-2009 o 20:58
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Wygląda jakbyś fotografował kompaktem. Ani ostrości, ani kontrastu...może warunki zastane - takie mgliste...Ale w obróbce trzeba było dopicować zdjęcie.
instagram.com/darkroomnightlife
To ja się specjalnie rano na mgły zrywałem a wy narzekacie
Miało być mgliście i delikatnie
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Przepraszam![]()
instagram.com/darkroomnightlife
fajne drzewko ale zdjęcie leży technicznie , no ale w listopadzie będzie jeszcze dużo mgły tak wiec będzie okazja
Seria w czterech odsłonach na pewno będzie ciekawa.
W porównaniu się do wersji zimowej ta jednak robi mniejsze wrażenie![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
wytrwałości życzę, czekam na całość.
Też mam podobny projekcik, już dwa lata robię (zdążyłem nawet zmienić korpus i obiektyw) - "żeby było spójnie", najprostsza była jesień i zima, wiosna słabo mi się zgrywa, potrzebuję koincydencji - pochmurna pogoda, mgła nawet lekka oraz małe listki co w moim przypadku oznacza parę dni końca kwietnia i początku maja - mam już coś z czego jestem prawie (listki odrobinę za duże) zadowolony, latem potrzebuję tylko mgły i pochmurnej pogody co oznacza że będzie to początek lub koniec latamam całą masę zdjęć z lata ale nie jestem pewien czy to już to czy jeszcze nie to.
Wracając do Twojego zdjęcia to czy nie powinno być w bardziej jesiennych kolorach?
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Jeżeli to zdjęcie ma być częścią cyklu to pokręcę nosem. Masz zimowe zdjęcie tego drzewa we mgle. Sądzę, że w takim przypadku mgła na tym zdjęciu już jest niepotrzebna. Ja bym czaił się na typowo jesienną pogodę ze słoneczkiem.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Skontaktuj się z nami