Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

mnie nie leżą zęby (jakoś tak je widać), oraz cięcie przez ozdobę na włosach... ale ja jestem amator i mogę się nie znać
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Fajne, delikatne. Tez te wystajace ząbki tak dziwnie wygladaja dla mnie. Albo powinny byc schowane w calosci albo mocniej pokazane. I mam wrazenie ze gorna warga totalnie ginie w jasnosci i jest strasznie malutka, a z tego co widze na maxie to modelka wcale takiej małej jej nie ma. No i wolałbym to zdjecie w kadrze pionowym - teraz polowa zdjecia to pusta przesten, a postac jest dziwnie scisnieta przez dolną krawędź Nie mniej, jak juz pisalem fajne zdjątko
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Za lookash'em
    kadr pionowy albo kwadrat
    zabki nie za bardzo
    usta powinny bardziej podkreslone przy takim swietle (szczegolnie gorna warga)
    oczy super, wlosy tez
    switalo prosre ale ok (moze lekka kontra z tylu/gory? troche dostalo by glebi)

Domyślnie

No niestety nic nowego nie wniosę, średnio.
    D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

a mnie się bardzo podoba, ale czy obstawać przy kadrowaniu, powiedziałyby dopiero następne zdjęcia z sesji, po jednym to tak trochę ciężko...
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

W poziomie te zeby faktycznie przeszkadzają. W pionie dużo lepiej, ale trochę nieostre się wydaje być.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Na 1 za innymi, ząbki i za szeroko, ale 3 to klasa (choć mogleś pozbyć się tych drutów od lusterka).

Uprawnienia umieszczania postów