Szukaj
mnie nie leżą zęby (jakoś tak je widać), oraz cięcie przez ozdobę na włosach... ale ja jestem amator i mogę się nie znać![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Fajne, delikatne. Tez te wystajace ząbki tak dziwnie wygladaja dla mnie. Albo powinny byc schowane w calosci albo mocniej pokazane. I mam wrazenie ze gorna warga totalnie ginie w jasnosci i jest strasznie malutka, a z tego co widze na maxie to modelka wcale takiej małej jej nie ma. No i wolałbym to zdjecie w kadrze pionowym - teraz polowa zdjecia to pusta przesten, a postac jest dziwnie scisnieta przez dolną krawędźNie mniej, jak juz pisalem fajne zdjątko
![]()
Za lookash'em
kadr pionowy albo kwadrat
zabki nie za bardzo
usta powinny bardziej podkreslone przy takim swietle (szczegolnie gorna warga)
oczy super, wlosy tez
switalo prosre ale ok (moze lekka kontra z tylu/gory? troche dostalo by glebi)
No niestety nic nowego nie wniosę, średnio.
D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
a mnie się bardzo podoba, ale czy obstawać przy kadrowaniu, powiedziałyby dopiero następne zdjęcia z sesji, po jednym to tak trochę ciężko...
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
W poziomie te zeby faktycznie przeszkadzają. W pionie dużo lepiej, ale trochę nieostre się wydaje być.
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Na 1 za innymi, ząbki i za szeroko, ale 3 to klasa(choć mogleś pozbyć się tych drutów od lusterka).
Skontaktuj się z nami