Szukaj
Hmmm...taki cross Ci wyszedł a w przypadku pleneru to ta technika chyba się nie sprawdza. Nie podobają mi się kolory. Kadry też takie zwyczajne - krzyże krzywe, ostatniego zdjęcia bym nie pokazywał
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
zla pore dnia wybrales ... za ostre swiatlo i od razu na pierwszych 3 nie ma kontrastu i nieprzyjemny swiatlocien; rano sie tam wybierz jak swiatlo bedzie bardziej miekkie ... a kadry jw.
miejsce szczegolne , Twoje kolory wcalemi sie nie podobaja , popracuj jeszcze nad nimi
Może i kolory nie sa idealne ale myśle że jest to kwestia gustu i postrzegania danej osoby,kazdy ma inne upodobania...chyba ze sie myle i może jest jakiś wzornik który wyznacza odpowiednią kolorystyke...
Co do kadrów,miały być proste...przecież nie będe sie kładł na cmentarzu żeby coś unikatowego stworzyć
Pozdro
Kolory jak z analoga. Kadrowo to nie rozwala. W sumie miejsce fajne. Tam wyżej kolega polecił inną porę...dobra rada. Ranek jest świetny, jak dojdzie jeszcze lekka mgiełka to o klimat nie trzeba się będzie mocno starać.
Do poprawki i wrzucaj na nowo
Pozdrawiam
instagram.com/darkroomnightlife
ja własnie lubie niektore zdjecia na analogowozreszta nie zawsze natura stwarza nam odpowiednią kolorystyke,akurat dziś za pózno wstałem i zanim dojechałem na powązki to juz swiatło było za ostre,w sumie to była niezaplanowana wyprawa bo takiej pogody dziś sie nie spodziewałem więc nie miałem jak się wczesniej przygotowac
no i własnie gdybym zostawił zdjęcia naturalne bez obróbki to było by jeszcze gorzej niż jest..
Skontaktuj się z nami