Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Jesiennie.. II

Domyślnie Jesiennie.. II

Kontynuacja poprzedniej seri,tym razem Powązki licze na wasze opinie...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Pozdrawiam

Domyślnie

Hmmm...taki cross Ci wyszedł a w przypadku pleneru to ta technika chyba się nie sprawdza. Nie podobają mi się kolory. Kadry też takie zwyczajne - krzyże krzywe, ostatniego zdjęcia bym nie pokazywał
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

zla pore dnia wybrales ... za ostre swiatlo i od razu na pierwszych 3 nie ma kontrastu i nieprzyjemny swiatlocien; rano sie tam wybierz jak swiatlo bedzie bardziej miekkie ... a kadry jw.

Domyślnie

miejsce szczegolne , Twoje kolory wcalemi sie nie podobaja , popracuj jeszcze nad nimi

Domyślnie

Może i kolory nie sa idealne ale myśle że jest to kwestia gustu i postrzegania danej osoby,kazdy ma inne upodobania...chyba ze sie myle i może jest jakiś wzornik który wyznacza odpowiednią kolorystyke...
    Co do kadrów,miały być proste...przecież nie będe sie kładł na cmentarzu żeby coś unikatowego stworzyć

Pozdro

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

Kolory jak z analoga. Kadrowo to nie rozwala. W sumie miejsce fajne. Tam wyżej kolega polecił inną porę...dobra rada. Ranek jest świetny, jak dojdzie jeszcze lekka mgiełka to o klimat nie trzeba się będzie mocno starać.
    Do poprawki i wrzucaj na nowo
    Pozdrawiam
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    może jest jakiś wzornik który wyznacza odpowiednią kolorystyke...
    dla mnie natura stwarza kolorystyke , robiac zdjecie staram sie zapamietac kolory jak je widze a potem w programie daze do tego zeby byly jak najblizej orginalu .... , ale kazdy lubi co innego

Domyślnie

ja własnie lubie niektore zdjecia na analogowo zreszta nie zawsze natura stwarza nam odpowiednią kolorystyke,akurat dziś za pózno wstałem i zanim dojechałem na powązki to juz swiatło było za ostre,w sumie to była niezaplanowana wyprawa bo takiej pogody dziś sie nie spodziewałem więc nie miałem jak się wczesniej przygotowac no i własnie gdybym zostawił zdjęcia naturalne bez obróbki to było by jeszcze gorzej niż jest..

Uprawnienia umieszczania postów