Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Jedno "przedplenerowe"

Takie jedno z przygotowań do zdjęć z liściem zamieszczonych wcześniej

Domyślnie

Nie wiem czy taki był Twój zamysł ale jest bardzo blado a do tego jak by lekko w taką poniekąd zieleń wpada.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Jest blado, w sumie światło w łazience było jakie było i jak zacząłem bawić się balansem to stwierdziłem, że zostawię takie blade, a to zielone zabarwienie to tinta, taki zamysł lekko crossowy....ale to praktycznie pierwsze próby i obróbki i jakichś innych zdjęć niż pstryków :/

Domyślnie

OK rozumiem, więc proszę dopracować warsztat i chcę zobaczyć więcej Twoich prac.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

a mnie się podoba nawet z takim kolorkiem, też mam kilka takich. tylko u mnie robione były nie w łazience tylko najczęściej w przymierzalniach w galeriach handlowych

Domyślnie

Mi podoba się właśnie taki lekko zielony odcień... Po to są kolory by ich używać i móc próbować nowych rzeczy...

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Fajne jest i zabarwienie mi nie przeszkadza...

Domyślnie

Trochę chyba przewrażliwiony jestem jeśli chodzi o obróbkę skóry. Tutaj od razu zaczęła mnie ona zastanawiać. Według mnie za miętko, bez faktury. Cała reszta, włącznie z kolorami na tak. Dużym atutem jest pogodna modelka

Domyślnie

Przesłałbym Ci NEFa do porównania to zobaczyłbyś, że skóra jest minimalnie zmiękczona, właściwie pousuwałem tylko małe przebarwienia. Skóra wygląda na taką "miętką" bo to było świeżo po makijażu, w dodatku w warunkach domowych przed lustrem, które też swoje zrobiło z jakością obrazu.
    Pogodna modelka taka mi się na życie trafiła

Domyślnie

Mnie się podoba. Osobiście bym się kolorów nie czepiał podobnie jak i skóry. Moim zdaniem jest wporzo.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów