No jak dla mnie kupowanie puszki w innym systemie mija się z celem. Raz że będziesz musiał kupować do niej szkła (a Zuiko do tanich nie należą), dwa zaczynasz się "rozdrabniać" zamiast inwestować w jeden system. Jeśli już to może D40?
Szukaj
No jak dla mnie kupowanie puszki w innym systemie mija się z celem. Raz że będziesz musiał kupować do niej szkła (a Zuiko do tanich nie należą), dwa zaczynasz się "rozdrabniać" zamiast inwestować w jeden system. Jeśli już to może D40?
Jak juz pisałem wczesniej d40 jest troche mały jak dlamnie i nieposiada śrubokręta który jednak sie przydaje
To jeszcze ja
Też (całkiem niedawno stałem przed takim wyborem), wybrałem D50 i nie żałuje, jest to aparat, który jest dużo mniejszy od D70 a jego używalność jest bardzo zbliżona, rewelacyjna ergonomia, choć niestety trochę trudniejsze użytkowanie (trzeba się więcej nakręcić). Traktuje tą puchę w wspomniany przez Ciebie sposób jest ona ze mną zawsze, mieści się do plecaka czy torby (oczywiście w etui czy jak to się tam nazywa).
Pozdrawiam.
Nie chcesz D200 stan idealny jedyne 128 000 klapnięći gumy gdzieś się pogubiły ale działa
![]()
N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,
Skontaktuj się z nami