Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Wietrznie!

Domyślnie

kadr mi sie podoba, brakuje mi troche emocji na niebie
    D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dziekuje wszystkim za opinie!
    Niestety tylko Janusz wie ze z nizsza perpektrywa nie bylo tam latwo
    Ciesze sie ze sie podoba.......dla mnie bylo to jakies "nie do konca"......ale coz postanowilem wystawic....
    mam jeszcze sporo materialu z ostatniego wypadu z Locterem ale cos nie przypadl wam do gustu
    tam było tak - cały wieczór pochmurna pogoda z bardzo mocno wiejącym (powiem więcej pż....ym wiatrem, takim który godzinę wcześniej przy foceniu klifów prawie nas przewracał) zajechalismy pod taki mały cmentarzyk irlandzki nad samą zatoką - było już po zachodzie mimo ze bez słońca, i w tym momencie ta zatoka miała w sobie coś magicznego, zimny chuczący ocean wiatr szalejący po grzbietach tych drobnych fal (wcale nie rozchuśtanych)
    brzeg zarzucony śmieciami, jakieś rozbite skrzynki z plastyku, plastykowe butelki wywalone na brzeg, takie nierealnie zielone kępy glonów wśród tych kamieni, wysokie trawy po prawej których wierzchołki pod wpływem tego wiatru kładły się aż do samej ziemi a na fotkach wyglądały na poruszone, to wszystko sprawiło ze pobieglismy rejestrować ten klimat, tę ulotną chwilę, a ponieważ bylismy zdrowo przewiani po klifach to nikt nie wpadł na pomysł aby wyjąć statyw (jezeli chodzi o mnie to szczerze mówiąc nie używam bo do ogniskowej 14mm praktycznie nie ma potrzeby) i na spokojnie zrobić kilkanaście ujęć tej zatoki, może wówczas zdjęcia z tego miejsca by zagrały

Greg kto mówi ze fotki z ostatniego Twego wypadu się nie podobają, są bdb - dam Ci małą radę - ponieważ masz tyle materiału że masz naprawdę z czego wybierać bardziej selekcjonuj zdjęcia, pokazuj te naprawdę wybrane, idż na jakość - to już czas w Twoim rozwoju fotograficznym na takie podejscie do fotografii

pozdrawiam

ps.robisz bardzo ładne zdjecia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów