Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

misialo, to był wprawdzie taki tutorial napisany dla jaj, ale zastosowałem tam kilka podobnych technik:

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=6441

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ale fachura niesamowity - aż miło popatrzeć jak ktoś tak śmiga, chętnie bym oglądnął w normalnym tempie jak koleś pracuje!!!
    Eeee... to tylko montaz na potrzeby tego video -- i z grubsza tylko pokazujacy jakie elementy sa "rasowane" w celu uzyskania takiego efektu. Zreszta, nawet palety nie sa z PhotoShopa, tylko jakies wyimaginowane, zeby dodac smaczku. Wiele rzeczy jest jeszcze do zrobienia, zeby uzyskac taki efekt jak na koncowym billboardzie -- ot -- chociazby wszelkie poprawki po pokazanych zabiegach. Skopiowanie calej glowy z kawalkiem szyi i zwykle przesuniecie warstwy, zostawi mase sladow, ktore potem pracowicie trzeba usunac. To samo z powiekszaniem oczu, czy zatuszowaniem problemow z wlosami, po przesunieciu glowy.

Mnie tylko interesuje muzyka. Co to, kto to? Jakbym znal, ale nie moge do niczego przypiac...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

...dla mnie, obok zauwazonej muzyki, swietnym fragmentem jest "spawanie" portretow tej pani przez flash'e...
    ...swietnie pokazany material...

stig,
    niestety, co do muzyki - nie pomoge... nie znam tego kawalka... z drugiej strony obawialbym sie, ze to mogla byc produkcja dziwiekowa pod ten material... trudno powiedziec

czornyj,
    ....dziekuje za linka...

pozdrawiam
    m
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Domyślnie

Jeśli o mnie chodzi to nie widzę w tym nic dziwnego i niemożliwego - jednak jak napisał stig - trochę więcej jest z tym roboty niż pokazano to na filmie. Osobiście wolałbym poszukać innej kobiety niż tą tak radykalnie przerabiać...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

to świetne pokazanie ile prawdy jest w reklamach
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów