Zamieszczone przez nevton
Postawiles gwiazdki w niewlasciwych miejscachZamieszczone przez nevton
Problem bedziesz mial z Photoshopem, edycja wideo i DTP. Oczywiscie wszystko to zrobisz, tyle ze na mini zajmie to duzo wiecej czasu niz na porownywalnej konfiguracji PowerMac. Ja mam PowerBooka G4 1,33 GHz, 768 MB RAM, 12'' matryce, dysk 60 GB i powiem Ci, ze nadaje sie do wszystkiego o czym piszesz, z tym ze do tych trzech rzeczy moglby sie nadawac bardziej
Ale czytalem na comp.sys.mac ze PB podlaczony do zew monitora i klawiatury pracuje jeko stacja robocza w studio DTP, wiec to chyba kwestia oczekiwan. Moze moje sa wygorowane![]()
Proponuje Ci rozejrzyj sie za ludzkim sprzedawca i popros o godzine sam na sam z mini. Pewnie nie pozwoli Ci zainstalowac aplikacji (chociaz, jak trafisz na BARDZO ludzkiego?) ale iMovie masz w systemie, przytachaj kamere cyfrowa, zrzuc sobei pare minut filmu i go poobrabiaj, wygeneruj plik wyjsciowy, przygotuj plytke DVD (iDVD tez masz w systemie) - to da Ci poglad co mozna mini zdzialac.
Warto ta droga, bo inaczej dolaczysz do rzeszy sfrustrowanych macuserow, ktorzy pierwszy komputer kupili 'bo wszyscy chwala' i teraz przezywaja rozczarowanie za rozczarowaniem.Albo wiesz co, jestes spod Warszawy - mozemy sie umowic, pomacasz mojego PB i bedziesz mniej wiecej wiedzial czego sie po mini spodziewac
pzdr
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami