Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bunia

Domyślnie Bunia

Witam wszelakich magików "Fotoszopowych"
    Jako iż od jakiegoś czasu bawię się w Photoshop-ie zdjęciami, chciałbym abyście ocenili pracę na poniższej fotce.
    Czy dobrze to wygląda, czy źle... czy dobra fotka w odbiorze czy zła?
    Dodam, że zdjęcie z "szuflady" i niestety tylko jpg.

Dziękuję za uwagę

Domyślnie

Zdjęcie jest nie oszukujmy się słabe, co nieco można w PS poprawić. Nie poprawimy jednak mimiki, kadru. Nos, usta przerysowane okrutnie jakbyś obiektywem wszedłem niemal w głowę. Pytanie co chcesz dalszą obróbką uzyskać? nie lepiej kobietę jeszcze raz sfotografować? Jeśli zdjęcie z szuflady to pewnie teraz potrafił byś to zrobić lepiej.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Andrzeju pytałem tylko o obróbkę, jak to wygląda Chyba będę musiał oryginał pokazać żeby było wiadomo o co chodzi.
    Ja ze zdjęcia już nic nie chce więcej wyciągać, chodziło mi tylko o pobawienie się "Photoshop-em" i Waszą ocenę jak mi to wyszło.
    To że zdjęcie mogłoby pewnie być znacznie lepsze to ja wiem.. chociaż mi się i tak podoba

Oryginał: http://img194.imageshack.us/img194/3931/csc12321.jpg

Pozdrawiam

Domyślnie

zobacz jakie zrobiłeś brudne plamy wokół oczu
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolilol Zobacz posta
    ... Czy dobrze to wygląda, czy źle... czy dobra fotka w odbiorze czy zła?
    slabiutko
    | Nikon |

Domyślnie

Sporo do poprawy jest w tym zdjęciu.
    Ja bym chyba zaczęła od retuszu rozmazanej kredki pod oczami i połączeniu włosów grzywki
    Od razu zrobiłoby się bardziej lekko w odbiorze
    Bo pierwsze moje wrażenie brzmiało 'o mój boże'

Domyślnie

A ku ku.
    Czy zdjęcie jest ładne czy brzydkie? Obróbka zła czy dobra? Może to ważne lub nie.
    Obraz ma jakiś charakter. Wiele się dzieje na Tej twarzy.
    x

Talking

Pozwoliłem sobie na chwilkę zabawy z tym zdjęciem

Domyślnie

Prosilbym kolegow raczej o rady a nie dogryzanie innym,rzeczywiscie kolega bolilol powinien wiecej popracowac nad kompozycja bo tutaj jest przede wszystkim sporo do poprawienia a nie jest to nic trudnego.
    Z drugiej strony Bunia...znaczy modelka ma sliczny cieply usmiech i sliczne oczy(a to bolibola rozgrzesza)
    Fotografia dla zabawy nie dla zarobku!!!
    D600,Zeiss 35mm F2,N 60/2.8D,N 85mm 1.4 AI-S,N 105mm 2.5 AI-S,N 105mm DC,N 28-80mm f/3.3-5.6g,Tamron 19-35mm

Uprawnienia umieszczania postów