EDIT: Niestety brak zdjęć, były na serwerze imageshack.
Szukaj
EDIT: Niestety brak zdjęć, były na serwerze imageshack.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 22-11-2023 o 22:43
Kadry i momenty w Twoim stylu, który bardzo lubię... ale za ramkę to powinieneś dostać bana.![]()
Śliczne zdjęcia świetne kadry piękny styl
Ramki (oraz tekstury i inne fajerwerki) także lubię, tylko moim zdaniem konkretna stylizacja musi być uzasadniona i konsekwentna. Tym samym nowoczesność/sterylność takich ujęć jak na przykład 2, 3 i 5 gryzie mi się nieco z tą podniszczającą stylizacją ramek. Osobiście wolałbym bardziej surową (minimalistyczną) formę prezentacji tych kadrów. Może jak wrócę do tych zdjęć z jakiś czas zmienię zdanie - pierwsze wrażenie jest jednak takie jak piszę. Ale spoko: to takie czepianie się na siłę, bo jak przyjdzie mi się kiedyś żenić to datę pewnie ustalę pod Ciebie.![]()
Kadry całkiem dobre, ale ramki i są fuj, to takie only moje odczucia bo uważam że do dobrych zdjęć żadna ramka nie potrzebna.
Zdjęcia rewelacja, co do ramek to mam trochę mieszane uczucia, ale może to po prostu styl albumu ślubnego. Może z dłuższym czasem (panoramowanie) zdjęcie nr 12 ciekawiej by nie wyszło (tak np 1/30 wiem, że z ręki ciężko).![]()
Podobaja sie :
5-za swiezosc spojrzenia ( i dlatego ze kocham knigi )
7- ze mozna pokazac inaczej oklepany kadr
9- za kolory i szerokosc
10 - za to , ze wszystko co wazne widac
12- jakos tak fajnie
minusa za ramki nie masz , minusa maja Ci ktorzy te ramki powielaja ...![]()
Jak zwykle wysoki poziom. Ramki jak dla mnie mogą być - nie są agresywne.
12 rewelacyjna. Gratuluję całości.
D200 plus graty...
Skontaktuj się z nami