Szukaj
fajne ale jak dla mnie na jedynce za duzy kontrast wyostrzonej sciany i zblurowanej skory modelki.
Jedynka wymiata. Bardzo dobra praca. Fajnie tam wszystko gra i nawet przechył/perspektywa mi nie przeszkadza - o dziwo
Pozdrawiam ziomala
Good Job
instagram.com/darkroomnightlife
Zdjecia ładne, ostre. Moim zdaniem bez ekscytacji, ale de gustibus...
Pytanie natomiast - gdzie te 100 twarzy ?
I'm not always right, but I'm never wrong...
Dzięki wszystkim za odwiedziny i opinie.
Kolejne twarze Oli wkrótce. (No może nie 98 ale kilka jeszcze będzie, więc jakby co to zapraszam).
Pozdrawiam.
Mi się podoba i czekam na więcej. Jest klimat i inne spojrzenie. Może troszkę mniej bym rozmyła skórę na 1, ale moim zdaniem jest świetny kontrast między delikatnością i urodą modelki a otoczeniem.
NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1
Ja jednak zaapeluję o odrobinę rozsądku. Modelka na drugim zdjęciu wygląda, jakby za chwilę miała się spotkać z ziemią a widok konia z zaciągniętym hamulcem ręcznym jest okropny. Nie ma w tym za grosz czaru a jedynie uciekanie przerażonego zwierzęcia przed bólem![]()
Rozsadek nie ma tu nic do rzeczy, bo dla osob, ktora z konmi nigdy nie mialy do czynienia wszystkie tego rodzaju niuasne
o ktorych piszesz sa po prostu niewidoczne i nie maja one o tym zielonego pojecia (ja zreszta tez sie do nich zaliczam).
Jest to mniej wiecej cos takiego jakbym ja teraz pokazal Ci np. fotki ze skokow spadochronowych i Ty bys napisala, ze
fajne, a ja ze troche rozsadku, bo gosc nie ma pojecia jak sie skacze.
@Leones
Obie fotki fajne. Czekam na wiecej![]()
Ostatnio edytowane przez kichu ; 26-10-2009 o 17:13
Skontaktuj się z nami