Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Dorota #2 - jesiennie.

Witam,

Proszę o Wasze opinie na temat efektów jesiennej sesji. Wszelkie rady i wskazówki mile widziane.

1.

2.

3.

Pozdrawiam.

Domyślnie

mnie (mi?) sie podoba, tylko cere bym wygladzil

najbardziej mi 2 podchodzi

Domyślnie

Bardzo ładna modelka o takiej spokojnej, niekrzykliwej urodzie. Jeśli chodzi o zdjęcia, to w 1 podoba mi się spojrzenie, "ostre oczy", natomiast chyba dodałbym delikatną winietkę. Sądzę też, że fotka mogłaby fajnie wyglądać w wersji czarno-białej. No i tak się zastanawiem co ze skórą - zblurować nie ma co, to nie jest plastic - glamour, natomiast delikatnie "podleczyć" jakimś "hilingbraszem" może by było warto... Fotka nr 2 najmniej mnie przekonuje. W 3 podoba mi się pomysł z otoczeniem liśmi, ntomiast wydaje mi się mało ciekawe, płaskie światło. Powodzenia
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

A jak dla mnie, to nr 3 wyszło całkiem ciekawie
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dzięki za opinię , jeszcze jedno zdjęcie, ostatnie:

4.

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit
    tylko cere bym wygladzil
    Cytat Zamieszczone przez Orkaniusz
    No i tak się zastanawiem co ze skórą - zblurować nie ma co, to nie jest plastic - glamour
    Właśnie nieco ostrożnie podchodzę do tak inwazyjnej obróbki, nie chcę przekroczyć granicy (jeżeli istnieje) pomiędzy w miarę naturalnym portretem a plastikowym tworem.

Domyślnie

chodzilo mi tylko o te syfki na prawym policzku w sumie

4 tez mi sie podoba

Domyślnie

Jak dla mnie 1 najlepsze, można by było dużo z tego wyciągnąć przy wprawnej obróbce.
    Pozdrawiam.
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

Mnie się dwójka nie podoba. Pozostałe fajnie. Jedynie może osobiście bym odrobinkę inaczej skadrował, ale jest spoko.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

mnie sie podobaja...moze tylko troszke bym to wykadrowal i lekko zblurowal twarz

Domyślnie

PaulGilbert, TakingMyTime - w którym miejscu byście kadrowali / co Wam przeszkadza i co byście zmienili w tych kadrach ? Pierwsze trzy są już po cięciach, w czwartym teraz wprowadziłem kosmetyczną poprawkę.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów